2777
2789
عنوان

بیایین

53 بازدید | 5 پست

سیزده بدر شوهرخواهرم  دعوتمون کرد باغ تو روستای دوستش اطراف تهران. ما هم رفتیم . مهمون زیاد بود خانواده  و دوستانش بودن و ما و ...تو این جمع دختر ۲۰ ساله ای بود که با دوست پسرش اومده بود اصلا زیبا نبود فقط موهاشو رنگ فانتزی کرده بود موهاش خیلی جذاب بود. شوهرخواهرم اواسط مهمونی نگاه‌های خیلی تابلویی به ایشون می‌کرد خواهرم متوجه شد و حسابی به هم ریخت

💙💙💙💙

خواهرمو شوهرش بحثشون شد و شوهرش گفت اسنپ هست میتونی بری خواهرم دست بچشو گرفت و زد بیرون منم رفتم که برش گردونم اصلا تو اون لوکیشن اسنپ نمی‌آمد. پیاده گریه کنون میرفت منم دنبالش التماس که بیا صبح برو. همینطور پیاده یک ساعتی رفتیم و خواهرم گفت شوهرش بهش گفته تو پیرزنی دلش شکسته حالا خواهرم خوشگل و جوانه

رسیدیم سر خیابون تاکسی نبود من زنگ زدم به شوهرش بیا دنبالمون گفت لوکیشن بده اسنپ بگیرم لوکیشن فرستادم باز ماشین نیومد.خودش مجبور شد به خاطر بچه بیاد بچشون سوار شد شوهر خواهر بی شعورم گازشو گرفت رفت. ما هم همینطور پیاده راه افتادیم هیچی نگفتم که به آتیش دامن نزنم ولی اعصابم خراب شده بود.

💙💙💙💙

مثل اینکه خواهرزاده تو ماشین جیغ میزده مامان مامان که ایشون دور زدن و سوارمون کردن ما هم تو سکوت نشستیم  رفتیم روستا وسایل جمع کردیم  برگشتیم تهران

فرداش هم با هم دعوا کردن خواهرم به شوهرش گفته منم به توجه و عشق احتیاج دارم چرا به دیگران تو جمع توجه نشون دادی چرا به من محل ندادی. شوهرش گفته من پدر معنوی دیگرانم وظیفه توئه که به من توجه کنی فقط خواهرم گفته منم میرم پدر معنوی پیدا میکنم . اینو بگم که خواهرم خیلی عاشقه شوهرش بود ولی الان تصمیم گرفته محل شوهرش نده. میگه الان که دیگه نه حرف میزنم نه نگاش میکنم رفتارش تغییر کرده

💙💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

از فامیل پرسیدم الان آفتابیه قمصر 

ولی درمورد جا یه سری خونه هاشونو اجاره میدن که خب من چون تجربه ندارم و همیشه خونه ی فامیل رفتم نمیتونم درمورد جا راهنمایی بکنم بهتون 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.