دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
من از خونه بیرون نمیرم کل زمستون و پاییز رو بخاطر بچه هام ن کسی میاد خونم ن میرم جایی فقط بهار اونم از خرداد ب بعد تا شهریور
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
گوش شیطون کر کر کر کر من دو سه سالی میشه سرما نخوردم قبلا نهایت سالی یبار
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
نمیدونم فکر کنم خوراک دوران کودکی خوب بوده .کلا تو عمرم 3.4بار سرما خوردم .فکر کن دوران کرونا شوهرم دو ماه تو رختخواب بود من فقط حس کردم قفسه سینه ام داره فشار بهش میاد کولر رو خاموش کردم رفتم زیر پتو بیدار شدم کاملا حالم خوب بود .حالا شوهرم مریض بود درآمدم نداشتیم خوراکمم خیلی خیلی بد بود
لباس گرم میپوشم کلاه میپوشم جوراب میپوشم موهامو بعد حموم خشک میکنم(یبار با موی خیس رفتم لب دریا و مریض شدم خیلی بد بود)دیگههه تا در معرض هوای سرد یا آدمای مریض قرار بگیرم یا حس کنم گلوم یجوریه دیگه امون نمیدم بهش و قرص و جوشونده و آب جوش و لیمو میخورم
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚