لباس گرم بپوش ماسک بزن مدام دستات بشور منم قبلا سر کار بودم نهایت سالی یبار
ویتامین سی زیاد بخور تغذیت خوب باشع میوه مث لیمو شیرین پرتقال کیوی بخور تو چاییت زنجبیل دارچین بریز عسل بخور سرکا خوردگی همش ب مقاومت سیستم بدنت مربوطه
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن والا فقط تغذیم میوه و اینا و گرمیحات زیاد میخورم کل زمستون و پاییزو من سر کار ماسک میزدم باورت میشه دستاتو مدام بشور
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
اصلا این چیزایی ک گفتی رو دوس ندارم😔 ولی سعی میکنم ازین ب بعد بخورم
باورت میشه لیمو شیرین معجزه اس امتحان کن حتما
ازین قرصای ویتامین سی بخور اگه مثلا لیمو شیرین دوست نداری سرما اگه از کسی نگیری خودت بگیری بدنت ضعیفه وسر بزرگه منم مدام سرما خورده اس
بدغذا بودم اما شیر و موز و اجیل و ابمیوه و اینچیزا میخوردم همش. اما داداشم مریض میشه تنها فرقمون اینه ک من شیر مادری بودم وگرنه خوراکمون که مثل هم بود حالا نمیدونم به اینا ربط داره یا که خداروشکر مدلم اینه