2777
2789
عنوان

چکار میکنین سرما نمیخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست

من کار خاصی نمیکنم اما گاهی سالی یبارم مریض نمیشم با اینکه شوهرم و پسرم میشن من دهنی پسرمو میخورم بغلش میخوابم دهن دماغشو پاک میکنم

هروقتم بشم یکی دوروز شاید بیحال بشم شایدم نه فقط صدا گرفتگی و ایناست زود سرپا میشم 

پسرم زندگیم ❤
من نمیتونم بیرون نرم سرکار میرم

لباس گرم بپوش ماسک بزن مدام دستات بشور منم قبلا سر کار بودم نهایت سالی یبار 

ویتامین سی زیاد بخور تغذیت خوب باشع میوه مث لیمو شیرین پرتقال کیوی بخور تو چاییت زنجبیل دارچین بریز عسل بخور سرکا خوردگی همش ب مقاومت سیستم بدنت مربوطه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس گرم میپوشم کلاه میپوشم جوراب میپوشم موهامو بعد حموم خشک میکنم(یبار با موی خیس رفتم لب دریا و مر ...

اره منم همیشه خشک میکنم وگرنه سر درد میگیرم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

تقویتی میخوری یا کار خاصی میکنی؟

ن والا فقط تغذیم میوه و اینا و گرمیحات زیاد میخورم کل زمستون و پاییزو من سر کار ماسک میزدم باورت میشه دستاتو مدام بشور 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

لباس گرم بپوش ماسک بزن مدام دستات بشور منم قبلا سر کار بودم نهایت سالی یبار ویتامین سی زیاد بخور تغذ ...

اصلا این چیزایی ک گفتی رو دوس ندارم😔 ولی سعی میکنم ازین ب بعد بخورم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

شما دوران کودکی بد غذا نبودین درسته؟

من اره بد غذا بودم و هستم تقریبا

اصلا این چیزایی ک گفتی رو دوس ندارم😔 ولی سعی میکنم ازین ب بعد بخورم

باورت میشه لیمو شیرین معجزه اس امتحان کن حتما 

ن والا فقط تغذیم میوه و اینا و گرمیحات زیاد میخورم کل زمستون و پاییزو من سر کار ماسک میزدم باورت میش ...

من اخه گرمیجات هم بهم نمیفته سریع جوش میزنم یا حس گر گرفتگی میگیرم

باورت میشه لیمو شیرین معجزه اس امتحان کن حتما

الان ک فک کنم نیس دیگه فصلش

فردا ی سروم دارم بزنم

الان ک فک کنم نیس دیگه فصلشفردا ی سروم دارم بزنم

ازین قرصای ویتامین سی بخور اگه مثلا لیمو شیرین دوست نداری  سرما اگه از کسی نگیری خودت بگیری بدنت ضعیفه وسر بزرگه منم مدام سرما خورده اس 

شما دوران کودکی بد غذا نبودین درسته؟

بدغذا بودم اما شیر و موز و اجیل و ابمیوه و اینچیزا میخوردم همش. اما داداشم مریض میشه تنها فرقمون اینه ک من شیر مادری بودم وگرنه خوراکمون که مثل هم بود حالا نمیدونم به اینا ربط داره یا که خداروشکر مدلم اینه

پسرم زندگیم ❤