2777
2789
عنوان

بیاین درد دل هرکی دلش گرفتس

138 بازدید | 18 پست

امشب سر یه موضوعی با شوهرم بحث کردم مهم نبودش فقط یاداوری خیانتش عصابمو بهم زد هم دوست دارم کنارش باشم هم ازش بدم میاد 

داره تلاش میکنه ادم باشه ولی چرا اصلا نمیبنم چرا میخام یه ضربه بخوره دلم یخ کنه منتظرم تاوان بده اونم بد ترین نوعش دلم شده پر از کینه😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل همیشه از شوهرم‌ و خانوادش دلخورم ، میریزم‌تو خودم‌چون شعور نداره نمیتونم باهاش حرف بزنم دعوا راه مینداره و آبرو ریزی میکنه خیلی خستم کاش میشد تغییر کنه محترم و مهربون و با محبت شه و به من و زندگیمون اهمبت بده 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
چقدر خوب شد تایپیک زدی دلم خیلی گرفته یکی نیست باهاش دردودل کنمدو ماهه اقدام میکنیم هیچ خبری نیست می ...

انشالله دامنت سبز بشه 

باخودم میگم اگه خدایی نکرده من بچه نداشتم ب سال نکشیده منو ول میکرد عجیب این مرد نامرده

منم دلم گرفته... مادرم امشب حالش خوب نبود ... 

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

عزیزم به جای اینا که بازم زندگی خودت زهر میشه دعا واسش نور خدا بتابه به قلبش و مغزش و آدم بشه نه این ...

میخاما ولی دلم راضی نمیشه عقلم میگه بگذرفراموش کن

میدونی حسرت یه عروسی خوب ب دلم موند با نداریاش پا همه چیش بودم الان که داره چرا گذشتشو فراموش کرده

بگو خالی کن من تو دلمه نتونستم گریه کنم باید حرف میزدم تا خالی بشم توهم بگو

زیادی حرف زدم

خالی نمیشم 

فقط همه چیز بدتر میشه

پس چیزی از ذهن مریضم نمیگم تو خودت کم مشکل نداری کامنت منم بخونی 

خدا به دل قشنگت آرامش بده