2777
2789
عنوان

مادرم فهمید که دیگ باکره نیستم😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 51 پست
گفتمهمشو آدم بدی نیس شوهرم

اشتباه کردی گفتی.باید سیاست های زنانه رو یاد بگیری. حالا الام موضوع تاپیکت این نیست بعدا براش تاپیک جدا بزن و راهنمایی بگیر. ولی در کل خوب نیست آدم دست کسی نقطه ضعف بده حتی اگر نزدیکترین آدم زندگیت باشه

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نامزد چیه ،عقد یعنی رسما زنو‌شوهرید قانونا همین الان میتونی بری تو خونش زندگی کنی کسی هم نمیتونه بهت ...

خب همسرم محترمانشو گفت فقط

میدونم شوهرمه چون اون کابر گفت نامزد منم دیگ همونو نوشتم

اتفاقا نامزدم گفت این باادبانه ترین روشه از این بهتر نمیتونم بگم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله منم برات دعا میکنم باورم نمیشه این قضیه کتک کاری اینا رو..

مرسی گلم🫂🩷

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اشتباه کردی گفتی.باید سیاست های زنانه رو یاد بگیری. حالا الام موضوع تاپیکت این نیست بعدا براش تاپیک ...

باشه مرسی گلم

من میتونم برات برگه سلامت بگیرم

حل شد گلم مرسی عزیزم

همسرم باهاش حرف زد و فعلا که اوصاع آرومه 🥹