2777
2789

یک هفته هست اصلا اشتها غذا ندارم البته اینم بگم از قبل یکم یکم اینجور شدم ولی الان دیگه یک هقته شده که هیچی نمیتونم بخورم  الان از صبح یدونه تخم مرغ خوردم تا الان که ۱۱ شب رو دلم مونده میخوام بیارمش بالا دیشبم از صبح هیچی نخوردم شب با ضعف شدید یه تیکه مرغ خوردم 

اصلا سابقه نداشتم من همیشه خوش خوراک بودم و کلا زیاد غذا میخورم ولی الان ده روزه هیچی نمیتونم بخورم 

کسی میدونه چرا 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

منم دقیقا همینجوری شدم برا من ۲۰روزه اینجوری ام رفتم دکتر از دادم دیدم تری گلسیرید خونم رو ۲۴۰ ی کم بالا فردا ببرم نشون بدم نمیدونم بخاطر همینه ک اینجوری یا نه من کف پاهام درد میکنه و کلا اشتهام از دست دادم

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم الان ی هفتس همینمدر حالیکه قبلا بخدا خوب غذا میخوردمقشنگ صورتم لاغر شده نمیدونم چمه

چرا واقعا دلیلش چیه من حالا چون تنبلی تخمدان دارم وزنم سخت میاد پایین واسه همین کاهش وزن نداشتم ولی خب هیچیم نمیخورم 

منم دقیقا همینجوری شدم برا من ۲۰روزه اینجوری ام رفتم دکتر از دادم دیدم تری گلسیرید خونم رو ۲۴۰ ی کم ...

از دست این مریضی ها والا من کف پام نه ولی زیر دلم انقدر درد میکرد میزد به کمرم همین فقط 

حتما برو دکتر سریع تر خوب بشی من که فیلا شرایط ندارم دو هفته دیگه شاید رفتم

بزن نت علائم سنگ کیسه صفرا به هر حال هر چی که هست به جای غذا سیب بخور یا سرکه سیب و خیلی کم شکر شر ...

باشه عزیزم الان بزنم ببینم چی میگه 

سیب میخوردم اولاش که کم کم داشتم اینجور میشدم فقط رودل نمیکردم و اینا 

بزن نت علائم سنگ کیسه صفرا به هر حال هر چی که هست به جای غذا سیب بخور یا سرکه سیب و خیلی کم شکر شر ...

الان زدم دیدم تمام علائمش رو دارم هم درد شانه هم درد زیر دل و کمر هم بی اشتهایی هم حالت تهوع یعنی فردا باید برم دکتر؟ خطرناک نیست که 

الان زدم دیدم تمام علائمش رو دارم هم درد شانه هم درد زیر دل و کمر هم بی اشتهایی هم حالت تهوع یعنی فر ...

اگه عفونت نباشه نه   درمانش فقط سیبه روزی خیلی زیاد هر چی میتونی سیب بخور    دقت کن سنگ کیسه صفرا مثل سنگ کلیه نیست کیسه صفرا ی مجرای باریک داره مواد داخل کیسه از اون مجرا دفع میشه مواد زائد شبیه مدفوع شبیه اسهال تا یبوست شدید مثل پشگل تغییر میکنه  تنها حلالش سیبه که شلش میکنه و دفع میشه  فقط تا میتونی سیب و سرکه سیب اصلا چربی هیچ مدل نخور   حتما برو دکتر 

اگه عفونت نباشه نه درمانش فقط سیبه روزی خیلی زیاد هر چی میتونی سیب بخور دقت کن سنگ کیسه صفرا مث ...

اهان خب باشه حالا فردا حتما بعدازظهر میرم دکتر اره یبوست هم گرفتم مرسی که گفتی وگرنه اصلا متوجه نمیشدم