2777
2789

دیگه خسته شدم دیگه نمیتونم دیگه نمیکشم دیگه به اینجام رسیده 

۲۴ سال از عمرم کنار آدمایی زندگی کردیم که روز به روز حقیرتر شدم 

دیگه بسمه 

دعا کنین قبل از ۲۵ بمیرم یا فرار کنم دیگه نمیتونم 

کاش خدایی وجود داشت صدای دل شکسته ها رو میشنید 

هر کی رسید به دل من اسمشو خط زد و رفت ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال فرار کردم اومدم دانشگاه.. یه کم زندگی کردم ولی ترم آخرم باید منم فکر کنم ببینم تابستون چطوری میتونم فرار کنم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

عزیزم مشگلت چیه

اینطوری ک تو تاپیکت دیدم همشهری ایم،همدردیم منم خیلی از زندگی خستم

نمیدونم شاید بتونیم دوستای خوبی بشیم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

عزیزم مشگلت چیهاینطوری ک تو تاپیکت دیدم همشهری ایم،همدردیم منم خیلی از زندگی خستمنمیدونم شاید بتونیم ...

هیچوقت خانوادم باورم نداشتن 

همیشه جلو بقیه تحقیرم کردن

چرا 

چون من یه رشته درست حسابی قبول نشدم😔

هر کی رسید به دل من اسمشو خط زد و رفت ...
من چه گناهی کردم آخه 😔😔😔اتفاقا دانشجو ام ترم اخرم بعدش چیکار کنم 😔

الهی بگردم چقد مث منی منم دقیقا مشکل شما رو دارم 26 سالمه واقعا آرزومه از این خانواده نجات پیدا کنم البته من از شهرمون هم متنفرم دلم میخواد از شهرمون هم برمممممم متنفرم از این شهرررر

شما کدوم شهری 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

با برادر من ازدواج کن 🙂

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

هیچوقت خانوادم باورم نداشتن همیشه جلو بقیه تحقیرم کردنچرا چون من یه رشته درست حسابی قبول نشدم😔

منم همش حسرت رشته ی کوفتیو میخورم

رشتت چیه

من خیلی دوس داشتم پیرا بیارم نشد

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...