2777
2789

ارسطو دقیقا مصداق اون ادمیه تو فامیل که جور همه رو میکشه ، برا همه معرفت خرج میکنه ولی کسی قدرشو نمیدونه 

نقی هم دقیقا وایب اون فامیلی رو میده که حتی اگه دستتو تا آرنج رد کنی تو عسل بکنی تو دهنش بازم گاز میگیره،  آدم نمک نشناس و حرف مفت زنیه، دقیقا مثله یکی از شوهر عمه هام 

شری هم وایب زن  عمومو میده ، یه زن شیطان صفت و مودی و خوش خط و خال 

شمام بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به نظرم ارسطو خود خواهه همه چیو برای خودش میخواد میخواد هرچی به نفعشه اونو انجام بده برسه بش .نقی هم اون آدم ساده ها هستن که تو باغ نیست زنشونم هرچی میگه نمیفهمه شبیه اوناست 

زنه ارسطوهم از اون زنای فامیله که باهمه غریبه ستو پشت همه حرف میزنه 

نمیدونم چرا فهمیمه و بچه هاش با همه ی اتفاقاتی که براشون میوفته یه آرامشی ازشون میگیرم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔