2777
2789

الان هم با همسرم حرف نمیزنم. خونه ساکت ساکت اومدم تو اتاقم برق رو هم خاموش کردم.

شام هم براش درست کردم

قصدم اینه جدا نشم اما  دیگه هم باهاش حرف نزنم. میشه به نظرتون؟ 

حالا چرا حذفش کنی 

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

خودت نابود میشی این حرف منو یادت باشه بهش میرسی

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از بس با شوهرم نمیسازیم و جروبحث میکنیم خیلی وقته سکوت میکنم که همین بیشتر اذیتش میکنه

یه کاری کرده که دیگه اصلن نمیتونم تحملش کنم 

امشب چند بار اومد حرف بزنه محلش ندادم با خودم گفته بره با همون زنایی که تو نخ‌شونه حرف بزنه. چرا من باید باهاش هم کلام بشم عاخه.

دلیلش چیه؟باعث این حالت همسرته؟

بچه دار نشدنم هست. خانواده تبعیض گرش که همیشه بودن

اما الان چند وقت متوجه شدم روابط عاطفی شدید با چند تا خانم داره.

ولی نمیدونم رابطه هم داره یا نه اما از نظر فکری کاملن مطمئنم ذهنش پیش همه هست جز زن خودش و زندگی خودش.