2777
2789
عنوان

رمان خوان بیان

123 بازدید | 7 پست

شروع دلانه ای بسیار زیبا.....

، ننه که نزدیک  شد و گوشه ی چادرش رو بالا گرفت تازه فهمیدم میخواد چیکار کنه! تو یک حرکت ناگهانی ننه گره ی چادرش رو باز کرد و خاک رو ریخت رو سر و صورت عروس تازه! فروزان جیغی کشید و خودش رو عقب کشید، همهمه ای بین زن ها درست شده بود و صدای فریاد ننه کل خونه رو گرفته بود +این خاک رو ریختم تا بفهمی خاک بر سر شدی، فکر کردی من میذارم آب خوش از گلوت پایین بره؟

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

کی این رمان رو خونده اگه پیج اینستا ازش دارید لطفاً بهم بدید خیلی کنجکاوشم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آسمون قشنگی😔💅

اسم رمانش اینه ؟

نه والا، مزاحمم

نه فک کردم این رمان و خوندی

خارجی میخونم ، واتپد نصب کن شاید پیداش کردی

باشه مرسی