2777
2789
عنوان

نیاز به مشورتتتت❤️❤️

110 بازدید | 7 پست

بچه ها سلام

من مجبورم به دلیل شرایطی که برام پیش اومده

دو سالی رو از شهر محل زندگیم کوچ کنم و برم یک شهر دیگه زندگی کنم البته شرایط کاریم اونجا خیلی خوب هست و دلایل خودمو دارم برای رفتن که اینجا نمی تونم بگم و اینکه بابد خونه رهن کنم که از این نظر اصلا مشکل پولی و ... ندارم.

شما بودید می رفتید؟؟؟؟؟؟

در همین مسیر هستم...

خیلی خوبه که!! تغییر مثبت...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟

برای من یک تیر و دو نشان هست!!

اول اینکه برای مهاجرتم آمادگی پیدا میکنم و یکباره وارد مسئولیت‌های محیط جدید و غریب نمیشم.

این همیشه گوشه ذهنمه؛ کوچک جمع بزرگان باشیم، جایی که بزرگتر از خودت نبینی، جایگاه اشتباهیه!!!

شهرستان به اندازه تلاشم رشد نمیکنم و از یه جایی حس میکنی دیگه آخرشه!! نه فقط مالی!! بلکه تجربه کاری، اداری، رفتاری، معاشرتی، امکانات،  مهمتر از همه سطح فکر افراد و...

تو این روزها بایستی برم و واحدی رو رهن کنم و سبک خودم رو شروع کنم، خیلی حس خوبی دارم بهش...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

برای من یک تیر و دو نشان هست!!اول اینکه برای مهاجرتم آمادگی پیدا میکنم و یکباره وارد مسئولیت‌های محی ...

دقیقا همچنین فکری دارم

ممنونم از توضیحاتتون

عالی بود 🙂

دقیقا همچنین فکری دارمممنونم از توضیحاتتونعالی بود 🙂

تویه لحظات تصمیم گیری مهمه از چه کسی خط میگیریم، گاهی سرِ بزنگاه ممکنه با یه ارتباط اشتباه تغییر مسیر ایجاد بشه، لطفا آگاهانه آدم‌های سمیِ مسیرتون رو حذف کنید و به دنبال هم‌ صدای خودتون باشید و مصمم گام بردارید...

از فضای تنهایی پیش‌رو میشه کلی در جهت هدفتون رشد کنید؛ از مدیتیشن، رژیم غذایی سالم، ورزش، مدیریت زمان و هزینه و کنترل ریتم زندگی، مطالعه زبان، مطالعه تخصصی، مقاله‌نویسی و... تا نهایتا ساختن یه رزومه قوی!!

محیط و فضای بزرگ بیرون که یه دنیای دیگه‌ست و فرصتی طلایی برای رشد و تبدیل به ورژن قویتر از خودتون!!

خیلی خوشحالم براتون، با آرزوی سلامتی و توفیق!!🌹

تویه لحظات تصمیم گیری مهمه از چه کسی خط میگیریم، گاهی سرِ بزنگاه ممکنه با یه ارتباط اشتباه تغییر مسی ...

دقیقا اولین کاری که کردم آدم های سمی زندگی ام رو حذف کردم و هیچ گونه ارتباطی ندارم دیگه، اگرچه آدمای کمی اطرافم موندن ولی همه آدم درست و حسابی هستن و بهترین مشاورها، مرسی از راهنمایی هاتون🙂🙂🙂🙂