2777
2789

از یکی از دوستام فهمیدم پسرای دانشگاه مون در مورد یکی از همکلاسی هام گفتن این دختر پیر شده اومده دانشگاه ومسخره اش میکردن حالا اون دختر همسن منه۲۲سالشه چند ماه هم کوچیکتر .

حالا خوبه نمیدونن من بزرگتر از همه هستم .کلا یه جو مسمومی داره کلاسمون انگار همه اکیپ شدن پشت هم دیگه غیبت ومسخره میکنند.خیلی بچه آن کاش  زود تر میرفتم این دردسرها هم نداشتم.

چقدر بیشعورن 

دانشگاه ما زمانی که ترم یک بودیم یه دختره ۲۴ سالش بود انقد دوسش داشتیم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگه الان هر پنج سال نسل عوض میشه واقعا اگه قبلا دهه ها فرق میکردن اینجوری سخت میشه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

با اجازه اسی دوستان کنکوری و پشت کنکوری به تمامی سوالات شما پاسخ داده میشود بیاین تاپیک یکی مونده به اخرم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

متاسفانه بعضی دانشگاه ها همینه. کلا میان که مسخره کنن ادمارو

بیکارن 

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅