2777
2789

تویک خونه گلنگی و یک محله قدیمی وداغون رهن نشستیم وخیلی ازاین بابت همیشه حالم بد بوده

حالا یک خونه ای پیدا کردیم تو یک محله نوساز و مدرن خیابان پهن و کلا محله جدید وتازه تاسیس از اسفالت بگیر تا خونهای همه نوساز و شیک

خونه نوساز شیک اما کوچیک هستش مشکلی با متراژش ندارم 

از اون نقشه جدیداس که پذیرایی و اشپزخونه با هم دیگه اس

تنها مشکلم اینه که اشپزخونش جایی برا یخچال نذاشتن

و مجبورم یخچال و تواتاق بزارم که فضای پذیرایی گرفته نشه

شما بودید بخاطر این مورد بیخیال میشدید این خونه رو ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یخچال رو‌تو‌ پذیرایی بزار کنار اشپزخونه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نه والا .بخاطر یه یخچال عمرا برمیگشت به اون خونه خرابه

برگشتن که برنمیگردم اما این محله جدیده

یک خونه پیدا کردم اشپزخونشم باب میلم هست جا یخچالم داره

اما خیابونش هنوز خاکیه

ولی این خونه ای ک پیدا کردم همه اوکیه خیابان اسفالت وهمه چی نو تازه بنا و محله شیک وجدید بخاطر ین مورد دو دل شدم

اینکه قید اسفالت وبزنم وبرم توخونه ای بشینم ک خیابونش هنوز خاکیه بخاطر نقشه قشنگترش

یا توخونه ای برم که خیابون وهمه چی اوکیه ولی اشپزخونه جا یخچال نداره ویکم کوچیکه

یخچال رو‌تو‌ پذیرایی بزار کنار اشپزخونه

پذیرایی قشنگ چسبیده به اشپزخونه

یعنی بخوام کنار کابینتا بزارم جا مبلا گرفته میشه میتونم روبروی کابینت ها یخچال وبزارم ک خب اینطورم یکم فضا گرفته میشه

شوهرم میگه بزاریم تو اتاق

ولی من میخوام یک خواب برامن وشوهرم باشه اتاق دومی و برا بچم باشه با یخچال فضاشو کوچیک نکنم🥲نمیدونم چ کنم

پذیرایی قشنگ چسبیده به اشپزخونهیعنی بخوام کنار کابینتا بزارم جا مبلا گرفته میشه میتونم روبروی کابینت ...

بذار تو پذیرایی تو اتاق جالب نیست فک کن میخوای غذا درست کنی سختت میشه بری تا اتاق وسیله برداری حالا انشالله بری توش اثاث ببری یه چیدمان عالی می‌کنی 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خب اون خیابون بالاخره اسفالت میشه ولی اون خونه جا واسه یخچال دیگه نداره .اجاره میخوای بکنی یا بخری؟

رهن میخوام بشینم

چندسال پیشم تو این محله تو قسمت خیابون های خاکیش رهن نشسته بودیم

اما اذیت شدیم توزمستون و زمین گلی توبارون ماشین گیر میکرد وپدرمون درمیومد واسه همین شوهرمم مخالفه بریم توخیابونای هنوز اسفالت نشدش