2777
2789

رفتم حسابداری دانشگاه یه هفته انصراف دادم حالم ازش بهم خورد رفتم کلاس خیاطی انصراف دادم فقط طراحی رو ادامه دادم به زور مامانم اونم زیاد چیری بارم نیست حالا رفتم رشته روانشناسی ترم دومم حالم بهم میخوره از درس دانشکده باشگاه میرفتم دو سال رشته رزمی اونم ول کردم پس من به چه دردی میخورم ؟ من کیم من چیم چرا انقد بی استعدادم چرا هیچی یاد نمی‌گیرم کمکم کنید باید چیکار کنم

هنوز استعداد و علاقتو پیدا نکردی 

موقعی یه رشته ای رو شروع می‌کنی دوسش داری؟

چی باعث میشه خسته شی؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استعداد داری که مداومت نداری مثل من به خودت تعهد نداری

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هنوز استعداد و علاقتو پیدا نکردی موقعی یه رشته ای رو شروع می‌کنی دوسش داری؟چی باعث میشه خسته شی؟

آره مثلا عاشق روانشناسی بودم ولی الان متنفرم از درس خوندن بدم میاددلم میخواد بخورم بخوابم فیلم ببینم

یه دوش بگیر غذا بخور یکم سریال ببین یکم ریلکس کن ذهنتو انرژی منفی رو بسپر به زمان موندگار نیست مشغول کن خودتو میگذره

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

آره مثلا عاشق روانشناسی بودم ولی الان متنفرم از درس خوندن بدم میاددلم میخواد بخورم بخوابم فیلم ببینم

راحت طلبی 

اگ استعداد داری بزورم شده ادامه بده 

ورزش کن 

انرژی روحی و جسمیت اصلا عالی میشه 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

راحت طلبی اگ استعداد داری بزورم شده ادامه بده ورزش کن انرژی روحی و جسمیت اصلا عالی میشه

الان مثلا روان شناسی رو دارم ادامه میدم وفتی هیچی نمیخونم پس به چه درد میخوره ؟

بعضی وقت ها بهترین کار هیچ کاری نکرده بهترین ها در بهترین زمان برات اتفاق میوفته فقط کافیه آرامش رو پیدا کنی اونوقت حوصله پیدا میکنی و هدفتو پیدا میکنی

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕