2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیل حقوقش به کار بلدیشه کار بلد باشی 

اونقدر کاربلد که قاضی ها تو رو معرفی کنن

یکی همینجوری به من معرفی شد کارش تمیز بود دادنامه رو بنوییه میگفت ۵ نومن وکالتمو قبول کنه ۲۰ تومن تضمینم نمیداد ولی کارشو ترتمیز انجاج میداد

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چن ماه میره کاراموزی بعدش هزار ماشالله فقط پس انداز و خرید ویلاا و ماشین و......

دیگه اینجوریم نیست باید کارکشته بشه طرف اونم چند سال طول میکشه الان تعداد وکیلای تازه کار بخاطر برداشتن ظرفیتا هرسال داره بیشتر میشه الان هر جاییو نگاه میکنی دفتر وکالت زده شده بعدشم بااین وضعیت اقتصادی افتضاح مردم یا وکیل نمیگیرن یا اگه بگیرن پولو میدن به کارکشته ها نه به یه تازه کار که تضمینم نده بهت و آخرشم پولت بره