2777
2789
عنوان

خانوما بچه م 😭😭😭😭

310 بازدید | 10 پست

توروخدا بگید که چیزی نشده یه بچه هشت ونیم ماهه دارم دیشب بهش شیر میدادم خودشو پرت کرد کناره سرش محکم خورد زمین منتها فرش بود اون لحظه گریە کرد بغلش کردم اروم شد استفراغ واینام هیچی نداشت شیر خورد دوباره و خوابید تاامروز که بغلم بود شدید بالا اورد یعنی خدایی نکرده سرش ضربه دیده ؟ بازی هم میکنه شکر خدا گیج ومنگ نیس

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دورت بگردم ن فک نکنم چیزی شده باشه باز اگه استرس داری ببرش دکترولی ن بابا ب این راحتی هام نیستش ...

ممنون گلکم بخدا دارم دیونه میشم 😢😢😢😢

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]

نه نگران نباش. اگر خدا نکرده همون دیشب بالا میآورد یکم خوب نبود و باید نگران میشدی

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)