2777
2789

اگه یه‌کتاب بنویسی راجع به کسی که عاشقش بودی و بهش نرسیدی ، صفحه آخرش چی مینویسی ؟!

من خودم مینویسم : شما کتابی را در دستانتان و من عشقی را در قلبم تمام‌کردم 

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

شوهر نکنید همش چرته کتابمم همش دروغ بود 🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

از حالم پرسیده بودی، همینقدر بگویم که یک خانه دوبار فرو نمیریزد؛ چیزی از ویرانه های باشکوه شنیده ای؟

*آخرین جمله ای که نوشتم برای اون:)

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو مای گاد

واسه من میکم خداروشکر نشد، حکمتشو بعد ۱۳سال فهمیدم

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

شوهر نکنید همش چرته کتابمم همش دروغ بود 🤣

عالیه😂

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

از حالم پرسیده بودی، همینقدر بگویم که یک خانه دوبار فرو نمیریزد؛ چیزی از ویرانه های باشکوه شنیده ای؟ ...

👌🏼👌🏼👌🏼

و من تو را دوست دارم از دور ، ساکت و عمیق؛

اووو مای گادواسه من میکم خداروشکر نشد، حکمتشو بعد ۱۳سال فهمیدم

ای کاش همه حکمتِ نشده ها رو میفهمیدن 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
اووو مای گادواسه من میکم خداروشکر نشد، حکمتشو بعد ۱۳سال فهمیدم

چه حس خوبی داری وقتی میفهمی بعضی نشدن و نرسیدن ها به صلاح بوده

من به دوست‌داشتنِ هیچکسی نیازی نداشتم..

اما تو اولین و آخرین کسی بودی که،

دلم می‌خواست دوستم داشته باشه :)

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..