•مقاومت داشتم برم دانشگاه ولی باعث شد دوباره به جریان زندگی برگردم و حس کنم زندهام.هر چند تحمل کلاسی که چیزی ازش نمیفهمی سخته اما باعث میشه زندگی رو ولش نکنی و چیزی برای چنگ زدن و نیفتادن داشته باشی.حقیقتش من خیلی موافق اون تصاویر رویایی از خوندن رشتهی مورد علاقه نیستم چون وجود نداره. طولانی تر و جزئی تر از اون حرفاست که هر روزت هیجان انگیز باشه.ولی خوندن رشتهای که دوستش داری، باعث میشه بیخیال نقش خودت توی زندگی نشی. باعث میشه بخوای همچنان وظایفت رو درست انجام بدی. خیلی جاها حوصله سر بره، افسرده کنندهست و اینطور نیست که همیشه توی اوج باشی، اما باعث میشه ادامه بدی.
من آدم به شدت ول کن و زود بیخیال شویی بودم. اما کنکورم در مرحله اول و بعد دانشگاهم باعث شده آدم مسئولیت پذیرتری باشم و پای یه چیزی که شروع کردم وایستم تا آخر.
لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما دبیرستان تیزهوشان بودی؟ برای کنکور روزانه چقدر درس میخوندی؟ و اینکه از کی شروع کردید❤🌼
- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوهی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضیها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضیها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بیانتهاست.🌱💚
سلام عزیزم ممنونبله عزیزمروزایی که مدرسه داشتم بین ۵ تا ۶ ساعت روزای تعطیل حداکثر ۱۳ ساعتمن از همون ...
موفق باشی گلی🌱🌼
به نظرتون مدرسه تیزهوشان در کنکور تاثیر خاصی داره؟
- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوهی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضیها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضیها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بیانتهاست.🌱💚
سلام عزیزمبهتون درخواست دوستی داده بودم میخواستم یه سوال ازتون بپرسماما همینجا میپریمتوصیهاتون برای ...
سلام عزیزم برای منابع جمعبندی: یه سری کتابهای آزمونی هستن که میتونید استفاده کنید. من برای شیمی ریاضی و فیزیک:موج آزمون نشرالگو برای زیست خیلی کم از کتاب فصل آزمون و ۸۰ درصد جمعبندیم با آزمونهای دوپینگ قلمچی زیستاز خیلی سبز بود.دلیلش هم این بود که هم تایم کمتری داشتم برای زیست و هم اینکه سوالات آزمونها اپدیتتر بوده. از کتابهای موج آزمون برای سه تا درسی که گفتم خیلی راضی بودم.
اما اگر بخوام یه سطح بندی کلی بگم از کتابهای جمع بندی: کتاب آزمون پلاس: سطح بالایی داره موج آزمون: سطح متوسط و روبهبالایی داره و درصد خوبی میتونی بگیری فصل آزمون: سطح سوالاتش کمی ساده تر از دوتا کتاب دیگهست. این معنی نیست که راحته، باز هم کتاب خوبیه و درصد خوبی میده
برای زیست شناسی: برای مرور مبحثیم از آزمونهای دوپینگ فصل به فصل برای سالهای ۴۰۱ و ۴۰۲ استفاده کرده بودم. اول از همه متن کتاب و نکات وارد شده رو میخوندم، تستهایی که از قبل علامتدار کرده بودم توی کتاب تستم رو بررسی میکردم و بعد دوپینگ میزدم.هفتههای آخر ازمون جامعهای ماز قلمچی زیستاز خیلی سبز برای زیست از کتاب آزمونی استفاده نکردم.
فیزیک: موج آزمون نشر الگو که خیلی خیلی ازش راضی بودم + آزمونهای دوپینگ + در آخر ازمون جامعهای موسسات مختلف مثل گاج و سنجش و خیلی سبز + هفتههای آخر کتاب جمع بندی زرد مهروماه
ریاضی: تستهای علامتدار کتاب تستم + موج آزمون ریاضی باز هم خیلی راضی بودم+ آزمونهای جامع موسسات مختلف: قلمچی ماز خیلی سبز فیثاغورس
شیمی: جزوهی حفظیات دکتر هادیان فرد که برای پوشش متن کتاب استفاده میکردم.می تونی از خود متن کتاب استفاده کنی و یا هر جزوه حفظیات که فکر می کنی مناسبه+ موج آزمون + آزمونهای مدارس برتر و کنکورهای رشته ریاضی + خیلی سبز + گزینه ۲
و آزمونهای جامع کنکوری هم بودن که جدا از این آزمونهای تک درس بالا، به صورت هفته ای ۲ تا ۳ آزمون جامع ۳ساعته میزدم.
در کل جمعبندی خیلی دوران دوستداشتنیای خواهد بود. چون بیشتر داری آزمون میزنی و مطلب جدید یاد نمیگیری. اصلا طوری هست که اونقدر خسته نمیشی و واقعا هم مسیر درست کنکور، مسیریه که آخرش یه جمع بندی پر از آزمون داشته باشه و اینکه تو این دوران آزمون جامع و کنکور های مختلف رو حتما تو برنامت داشته باش به میزان فراوان و اگه خلاصه نویسی داری یا تستایی که هایلایت کردی رو بخون