2777
2789
عنوان

ازدواج با عقل یا احساس

103 بازدید | 12 پست

دو نفر تو زندگیم خیلی دوسم دارن صادقانه و چند ساله ...

به یکیشون شدید وابسته ام و مهم ترین مزیتش مهربونیشه ، شغل و درامد ثابت نداره ولی دارایی داره ، البته اختلاف سنی زیاد داریم 

اونیکی دانشجوی پزشکیه و مهم ترین مزیتش ظاهر خوب و فرهنگ و ادبشه 

فامیلم هستیم فامیل نزدیک 

کدوم ؟

دنبال دلت برو اما عقلتم باخودت ببر.

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری همزمان دونفر رو تو قلبتون راه میدید ؟؟

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

هرکدوم که دارایی مالی داره 

و اخلاق خوبی داره 

دیگه انسان تکمیل واقعا پیدا نمیشه چه زن چه مرد 

طاهر زیاد مهم نیست الان بغیر سلامتی همه چی پوله 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

ازدواج با مرد مهربون و سرمایه دار عین عقله اگرم دوستش داری که چه بهتر

ازدواج بخاطر مدرک تحصیلی و ظاهر و فرهنگ اصلا عاقلانه نیست من کردم پشیمونم

میشه برای سلامتی شوهرم ی صلوات بفرستید💔 تومور مغزی داره دو تا بچه کوچیک دارم

چجوری همزمان دونفر رو تو قلبتون راه میدید ؟؟

هیچ کدومو هنوز راه ندادم ، به اولی فقط وابسته ام از یه لحاظایی 

هرچی فکر میکنم عاقلانه ترین دومیه ، ولی وابستگیم به اولیو چیکار کنم ؟احساس اونو نسبت به خودم چیکار کنم ؟ چجوری باهاش ارتباطمو قطع کنم که دلش نشکنه 

هیچ کدومو هنوز راه ندادم ، به اولی فقط وابسته ام از یه لحاظایی هرچی فکر میکنم عاقلانه ترین دومیه ، و ...

خوب در این صورت اولی رو انتخاب کن چون تو جنگ عقل و قلب ،قلب همیشه برنده هست و حس علاقه میتونه تو زندگی معجزه کنه ولی اگه به صدای عقلت گوش کنی قلبت هیچ وقت باهات هم سو نمیشه و یه عمر بیچاره میکنه البته اگه واقعا بهش علاقه داری که بعید میدونم چون اگه عاشق اولی بودی به دومی فکر نمیکردی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره