2777
2789
عنوان

برای بار دوم سرمو شکست دارم عوق میزنم از کنارش بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 7709 بازدید | 441 پست

منم شوهرم از تو بدتر تصمیم گرفتم این سری زد برم کلانتری نامه بگیری برای پزشکی قانونی اونجا معاینه میکنن برگه بهت میدن میری دادگاه برای شکایت اونم که نداره که دیه اتو بده می‌ره زندان آب خنک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خانوادت بگو شکایت کن ازش

ماادرم خیلی آدم ضعیفی به طرف قلبشم مشکل داره می‌دونم و طبق تجربه هروقت ب خانوادم چیزی بگم ب بیمارستان و جاهای باریک کشیده . دوست دارم از این الاغ جدا بشم هی تهدید میکنه

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
ماادرم خیلی آدم ضعیفی به طرف قلبشم مشکل داره می‌دونم و طبق تجربه هروقت ب خانوادم چیزی بگم ب بیمارستا ...

این شوهر منه..تهدیدو....من بدون خودش بفهمه خونوادم بفهمن شکایتش کردم

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
به گوه خوردن افتاده آره خونه مال خودمه

همین دیگه عزیزم تو زرنگ بودی خونه مال خودته من هیچی ندارم هیچی بی پدر تهدیدم می‌کنه همین لباسهای تنت هم آتیش میزنم 

خانم برو پزشکی قانونی و نامه بگیر برو دفتر قضایی شکایت کن و مراحل رو برو 

دستی که یکی دوبار  بلند میشه اگر با خانواده یا قدرت قانون نشکنی دیگه پایین نمیاد هربار بدتر میشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ماادرم خیلی آدم ضعیفی به طرف قلبشم مشکل داره می‌دونم و طبق تجربه هروقت ب خانوادم چیزی بگم ب بیمارستا ...

اگ ترسو نباشی شکایت میکردی و شوهرت میرید ب خودش نه اینک تو رو بترسونه،بلند شو از سر جات بهانه نیار برو شکایت کن پیامک دادگاه و دیه براش میره 

به فکر بقیه ام نباش ،تا کی میخایی خفت بکشی؟ تو مث مادرت ضعیف نباش و بهانه نیار

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چون زده بهم بدم زده موندم چطوری حقمو بگیرم ۶ ساله باهمین تو این مدت با من پولاشو جمع کرد هرچی بگی خر ...

یکباربری کلانتری پزشک قانونی و بقیه مراحل همچین آروم میشه مهصوصان واسش دیه ببری

کاربر مردهستم 
این شوهر منه..تهدیدو....من بدون خودش بفهمه خونوادم بفهمن شکایتش کردم

خیلی شیر زنی بخدا دمت گرم ب شما میگن یه خانم با عرضه ‌ . من ک دست و پام گم کردم موندم جیب بی پول و در قفل از کجا شروع کنم