2777
2789

سلام . شوهرم چند ماه پیش سرمو شکست جوری ک بخیه خورد این بماند ک چ بدبختی کشیدم همون روزا ی عذرخواهی نکرد پدرسگ

این سری هم سرمو زد قد یک نخود پاره شد ولی بازم خیلی خون اومد دستمم با چاقو زد لباسامو هم تو تنم پاره کرد با کمربند هم زد با هر چی دستش اومد زد . همه جام کبوده و درد دارم صبح سرمو شستم بلافاصله چقدر خون بود . خدا شاهده هیچوقت نمیبخشمش حالم از کنارش بودن بهم میخوره روانی حمال نه طلاق میده نه آدم میشه دوست دارم بمیره موندم چرا خدای بالا سر من هیچ کاری نمیکنه دیگه بریدم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند سال ساختم این سری سریع شکایت کردم ازش تو شوکه هنوز

دمت گرم مردای ایرانی کلا غیرتشون نمیشه برا زنشون همه کسشون مادرشون و برادرشون . دمت گرم 

دمت گرم مردای ایرانی کلا غیرتشون نمیشه برا زنشون همه کسشون مادرشون و برادرشون . دمت گرم

شکایت کن قشنگم برو کلانتری بعد قوه قضاییه بعد پزشک قانونی

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
چرا موندی کنارش .

چون زده بهم بدم زده موندم چطوری حقمو بگیرم ۶ ساله باهمین تو این مدت با من پولاشو جمع کرد هرچی بگی خرید ب اسم خودش و مامانش کرد برا من با هوا هم نداشت زورم میاد یادم میوفته نخوردم نپوشیدن ک این جمع کنه حس باختن داره زورم میاد یه طرفم برا اینکه طلاق نگیرم خیلی تهدید میکنه همش میگه همین وسایل خودتم آتیش میزنم هیچی بهتر نمی‌دم بدبختت میکنم و شب و روز برات نمی‌زارم دلم میخواد بمیره 

خوش بحالت جرات شو داشتی

چند سال بود جرات نمی‌کردم خیلی استرس داشتم دیگ یه روز وحشتناک زد رفت بیرون گفتم تا کی اینقدر بترسم پشت سرش رفتم تا ابلاغیه هم نیومد نگفتم بهش عوضی

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
شکایت کن قشنگم برو کلانتری بعد قوه قضاییه بعد پزشک قانونی

بم حق رو میدن؟ این اشغال تا وقتی رد کبودی میره در خونه رو قفل میکنه نمی‌زاره جایی برم 

چون زده بهم بدم زده موندم چطوری حقمو بگیرم ۶ ساله باهمین تو این مدت با من پولاشو جمع کرد هرچی بگی خر ...

حق داری 

چون منم تازه قهر رفتم و برگشتم

میگم قهر رفتن بدترین راهه ولی نمیشه هیچ کاری هم نکنی