2777
2789
عنوان

یک پسره بهم گفته که

166 بازدید | 17 پست

سلام خوبین 

من توی یک گروهی عضو هستم ،  حدود ۴۰۰ و خورده ای عضو داشت 

یک پسره هم بود خیلییییی مذهبی بود ؛ از این پاسدار های بسیجی بود ، هیچکس تو گپ اینجوری مذهبی  نیستن ، همه دخترا پسرای گروه خوب هستن 

بعد یه مدت همه شروع کردن فحش دادن و اذیت کردن این پسر مذهبیه ؛ اینم دید دیگ بچه ها خیلی دارن اذیت میکنن و داره به دین و اعتقاداتش توهین میشه ؛ از گپمون لفت داد 

بعد چند ماه ؛ اومده پیوی من با خجالت زیاد ؛ بهم گفت ازم خوشش اومده ؛ ینی نگم بهتون چقد معذرت خواهی کرد بابت حرفش گفت چند ماهه ازم خوشش اومده و نمیتونست بهم نگه 

کلی ازم خواهش کرد فکر نکنم هوله 

من چون خودم چند ساله عاشق یکیم و خیلی عذاب کشیدم تا الااان ؛ خیلییی ؛ به همین خاطر اصلا بد باهاش رفتار نکردم تا یکی دیگم مثل من عذاب نکشه 

اینم دیده من بهش رو دادم هعی ثانیه به ثانیه پیوی من چسبیده من روم نمیشه بهش بگم پیام نده چون نمیخوام یکی عذاب بکشه بخاطر رفتار من 

چیکار کنم که این دیگه پیام نده ؟ 

به جون مادرم دروغ نیست 

ما راه میرفتیم ، آرزو هامون می دویدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که خوشت نمیاد ازش با احترام رک و پوست کنده بنویس لطفا بمن پیام ندین چون که خودم تو رابطه ام و نمیخوام دل شمارو بشکنم اگه ادامه داد بلاکش کن ،چجوری میتونی تحمل کنی این طور چیزارو

وقتی که خوشت نمیاد ازش با احترام رک و پوست کنده بنویس لطفا بمن پیام ندین چون که خودم تو رابطه ام و ن ...

خیلی پسره رو مخمه 

بهش گفتم پیام نده بهم ؛ ۳ روز میگذره ، دوباره پیام میده 

نمیخاام قضاوت کنم ولیی ی پسر مذهبی چرا باید داخل ی همچین گروهی عضو شع و بعدم به شما پیام بده؟ و تو گ ...

نمیدونم والا