2777
2789
عنوان

کسی می‌تونه راهنمایی کنه

49 بازدید | 5 پست

من قبل عید یعنی ۱۲ اسفند با صاحبکارم دعوام شد دوتا شریکن فروشندم قرار بود برم بار بگیرم راننده رو پیدا نکردم با اینکه وظیفه من تحویل بار نیست شروع کرد داد و بیداد منم صدامو بردم بالا گفتم چیزی نشده حالا بعد خوشم نمیاد باهام اینجور حرف بزنن هر سری اجازه میدن بد رفتاری کنن  پیام دادم بعدش دیگه نمیام بعد گفتن نمیشه باید ۱ماه زودتر بگی الآنم عید فروشنده نیست  تا آخر فروردین باید بیای بعد بری حالا ۱۴روز دیگه آخر فروردین هست اینا جایی نزدن فروشنده میخوام کارت ملیمم دستشه چجوری بگم تا آخر ماه میام و کارت ملیمم بده که گند نزنه بهم مدرکی هم امضا ندارم بهشون کارت ملی دادم 

یه دو روز برو سر کار و به روی خودت نیار که دعوا کردین عادی رفتار کن بعدش بگو میخوام برم ثبت نام رانندگی یه ساعت کارت ملیمو بدین برم ثبت نام کنم بیارم باز بدم بهتون و از همون ور برو و دیگه برنگرد البته اگه همه حقوقتو گرفتی قبلا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما امشب  رفتین منزل تون به صاحب کارتون اس ام اس بدین بگین طی گفته تون من زودتر قبل یکماه میخواستم نیام و شما گفتین یکماه قبل تر باید بگین و فردا این تاریخ  تا یکماه هستم واین تاریخ یکماهم تموم بشه میام کارت ملی مو میگیرم ازتون دیگه نمیام ، لطفا پس بفکر نیروجدید جایگزینم باشین ،این پیام بدین اس ام اس اشم بمونه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.