2777
2789

معمولا زودتر بدنیا میان 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم دو قلو بود

37دنیا اومدن.البته ایشون خیلی اونروز فعالیت کرده بودن و بخودش فشار اورده بود که

زودتر از موعد سزارین شد بخاطر پارگی کیسه اب

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

فامیل ما هم دو قلو 

با دوا درمون

احتمال اینکه ۳ قلو به دنیا بیان صد در صد نیس

بکی از همکارای شوهرم زنش ۳ قلو بود 

مجبور شدن یه قل رو در بیارن بارداری داشت جون مادر و بقیه بچه هارو به خطر مینداخت

اخرم با بدبختی اون دو تا رو نگه داشتن

ولی کلی اسیب دید مادر

فامیل ما هم دو قلو با دوا درموناحتمال اینکه ۳ قلو به دنیا بیان صد در صد نیسبکی از همکارای شوهرم زنش ...

نه این طبیعی بارداری اولشم هست تو ژنشون دوقلویی بوده ولی این دیگه نوبره

منم میگم ولی میگن نه زایمانشو زدن مهروی سوال دیگه زایمان سزارین براش بیمارستان دولتی انجام میدن

خب زایمانو که اره ب وقتش ثبت میشه ولی بطور طبیعی خود بچها عجله میکنن 😂وگرنه دکترا صبرمیکنم تاکامل شه دوران بارداری 

بله سزارین میشن 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹