2777
2789

حسش بهم چیه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت یکم دو قطبی هستی و سریع حس و حالت عوض میشه طرفت هم بد اخلاقه یکم ولی وفاداره

از شغل مد نظرم چی میفهمین 

کی با هم تو رابطه میریم 

ویژگی های مثبتم چیه 

لایک ممنوع / کاربری دست دو نفره 

پسر خالم بازم میاد جلو؟اگ اره کی؟اونی ک بم خیانت کرد پشیمون و دلتتنگ نیست؟هنوز با اون دخترس؟جدی دوسش ...

پسر خات تا دوسال دیگه ممکنه بیاد و اونی که خخیانت کرده پشیمون نیست ولی بهت فکر میکنه و با اون دختره رابطشون داره قطع میشه

پسر خات تا دوسال دیگه ممکنه بیاد و اونی که خخیانت کرده پشیمون نیست ولی بهت فکر میکنه و با اون دختره ...

امسال داروسازی میارم؟

یاسین بهم فکر میکنه؟ممکنه برگرده؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.