2777
2789
عنوان

خز ترین بیوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 2778 بازدید | 128 پست
اون بدبخ چیکار دارهههه ؟ من این کارو میکنم 🤣🤣🤣گفتم عاقلیییی ☺️☺️☺️👍🏿

اون عاقله ولی بازم لوسین🥹😂

امروز زیادی داری معده من رو بهم میریزی اون از ظهری اینم از الان😂😭

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون عاقله ولی بازم لوسین🥹😂امروز زیادی داری معده من رو بهم میریزی اون از ظهری اینم از الان😂😭

گومشوووو خیلیم خوبیم 🫠🤣

منم معدم بهم ریختس خواهررر

منم عصبیممم 😭🤣

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..

گومشوووو خیلیم خوبیم 🫠🤣منم معدم بهم ریختس خواهرررمنم عصبیممم 😭🤣

بزار دوسال بگذره میخندی به الانت😔😂❤️

اونموقع سلامت میکنم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بزار دوسال بگذره میخندی به الانت😔😂❤️اونموقع سلامت میکنم

همین الانم میخندم به الانممم 🤣🤣 

نمیدونم چم شده 

بخدا من این مدلی نبودممم 🤣

مشخصه ازت سوژه خنده ای ،ولی دمت گرم خیلی با جنبه و باحالی خوش به حال پارتنرته

عکسام دارکه همشون 🤣🤣🤣 چیزی ندارم ک سوژه باشه 🤣

مرسی مرسی فدای شوما 🫠🤣

همین الانم میخندم به الانممم 🤣🤣 نمیدونم چم شده بخدا من این مدلی نبودممم 🤣

😭😂 از عشق زیاده

بخدا همین حلقه و قلب رو به زور گذاشتم چون دوتا نر سایت داشتن کرم میریختن که در جریانی چجوری میتونین اینقدر لوس باشین😭😭😭

😭😂 از عشق زیادهبخدا همین حلقه و قلب رو به زور گذاشتم چون دوتا نر سایت داشتن کرم میریختن که در جریا ...

بابا دختر عموهاش پیجشو دنبال میکنن منم گفتم باید بذاریییی 😭😭🤣

خودمم ک به خاطر گذشتم ..🤣🤣🤣

ولی خزهههه خززز 😭😭😭🤣

من سه نفرم

خودم ، غرورم ، اون روی سگم 😑😂😂😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥