2777
2789

برای من آره 

یه تاپیک معمولی رو زد ترکوند اومد بهم گف دروغگو 

بنظرم من دنیا همینقدر کوچیکه که دل یه نفر رو تو همین سایت و جامعه کوچیک بشکونی تاوان داره 

پیش نیومده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شد نشستم غز دستش گریه کردم

وای گریه که خیلی بده 

تو رو خدا مراقب همدیگه باشیم 

اگه فکر میکنیم کسی دروغ میگه تاپیک رو ترک کنیم 

همین که یکی بهت تهمت الکی میزنه خیلی درد داره

اره ، منم هیچوقت نبخشیدمش اونم تاپیک منو ترکوند ، جالب اینه بقیه هم میگفتن اسی تو راس میگی. فقط اون مخالف سر سخت بود.

یبارم یکی اینجا بهم گفت کلاس پنجمی هستی تاپیکت فیکه

چرا چون تاپیک زدم گفتم دوست دارم بابام بهم توجه و محبت کنه ، بهم بگه دخترم دوست دارم محبتش کلامی و مستقیم باشه نه غیر مستقیم..یکی گفت تاپیک فیکه ، یکی گفت کلاس پنجمی هستی

باز خونه تو بیوم نوشتم کنکوریم و عکس برگه ثبت نام کنکورمم قباا گذاشته بودم😒😒

از چیزی که بدم میاد اینه انگ دروغگویی بزنن بهم ..

هنوز ارزش داری خیلی برام ...

خیلیا تاپیک دروغ میزنن فقط برا پربازدیدی، اونا باعث میشن بعضی تاپیکها رو هم کاربرها باور نکنن، من خودم اینجا ابدأ پربازدید نمیخونم چون 99 درصد دروغ هستن، بعضی تاپیکها هم دروغ از سر و روشون میباره، دور از حضور شما 

اره ، منم هیچوقت نبخشیدمش اونم تاپیک منو ترکوند ، جالب اینه بقیه هم میگفتن اسی تو راس میگی. فقط اون ...

اخی الان میتونم بفهممت فک کن خودت از یه چیزی ناراحتی و شاید فکر میکنی اینجا تنها جایی هست که میتونی حرف بزنی یکدفعه یه نفر انگار قلبت رو میکنه