nmohamamdi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2922 عنوان نشخواری فکری داری بیا 170 بازدید | 7 پست یک گروه تو تلگرام هست تخصصی نشخوار فکری و اضطراب است.دوره های آفلاین داخلش است.فایل آموزشی صوتی هم داره.rumination_chatter@به چندتا گفتم دوست داشتند گفتم تاپیکش کنم. روانشناس 1404/01/16 | 12:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nmohamamdi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2922 دارم خودمو روانی میکنم باهاش😂😂😂 موتور روشن مغزه فقط باید بندازیمش تو مسیر درست.گیرش اینه روانشناس
بانوی_برق_آسا عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 2928 موتور روشن مغزه فقط باید بندازیمش تو مسیر درست.گیرش اینه الان یسری مشکلات دارم در حال حاظرانقد در مورد اتفقات بعدیش و اینکه واکنشام خوب بوده یا بد فکر میکنم که خسته میشم از خودم واقعادر حدی که دوست دارم کلا بزارم برم راحت شم از این مشکلات
nmohamamdi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2922 الان یسری مشکلات دارم در حال حاظرانقد در مورد اتفقات بعدیش و اینکه واکنشام خوب بوده یا بد فکر میکنم ... آره دیگه این راز بقا انسانه. قبلا یک غار بود و یکمی اطلاعات و با ۴ دقیقه نشخوار حل میشد.الان این همه ورودی و یکمغز کوچک همشم نشخوار کنه به جایی نمیرسه.فایل های را من گوش دادم انگار برای خارجی نشین هم برگزار شده ولی خیلی خوب میگه چیکارش کنیم. روانشناس
بانوی_برق_آسا عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 2928 آره دیگه این راز بقا انسانه. قبلا یک غار بود و یکمی اطلاعات و با ۴ دقیقه نشخوار حل میشد.الان این همه ... حتما گوش میدم ممنونم.