2777
2789
وقتی میگم ازشماخوشم میادینی همین انقدمتین هستین

شما لطف داری

کجای کاری خواهر اینجا به من میگن نقاب داری 

چند روز قبل گفتم دعوا نمیکنیم

یکی گفت پس طلاق عاطفی گرفتید🤣

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولدار باشه میمونم پولاشو خرج میکنم بابت بخشیدن خیانتش هم باج میگیرم منم سرم گرم جای دیگه میشه.بی پو ...

چه قدر غیر اخلاقی 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

من اول مطمین میشم وقتی دیدم واقعا خیانت کرده که خیلی مسالمت امیز اینو میدم به همون زنه وخودم میرم پی زندگیم البته که حق وحقوق خودم وبچم رو تا قرون اخر میگیرم .

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

نمیدونم 

اصلا به زندگی بدون همسرم نمیتونم فکر کنم حتی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نه چرا طلاق ؟ خیانته دیگه به راحتی میشه نادیده گرفت و اجازه داد عمرمون با خائن هدر بره

حالا اگه یه زن خیانت کنه مردا یا زنشون میکشن یا طلاق میدن به هیچ عنوان یه روزم اون زن رو نگه نمیدارن من باشم قطعا طلاق میگیرم طلاق عاطفی هم ضررش واسه زنه که نیازاش رفع نمیشه ولی مرد میره بیرون کار خودشو میکنه واسه همین من حاضر نیستم خودمو محروم کنم بمونم و بسوزم

شما لطف داریکجای کاری خواهر اینجا به من میگن نقاب داری چند روز قبل گفتم دعوا نمیکنیمیکی گفت پس طلاق ...

اجی یه زن تایجای میتونه بجنگ یه طرف ک نمیتونه همه چیزرودرست کنه ازیجابعبدزن سکوت میکنه بودنبودش توزندگیش فرقی نداره خداروشکرک زندگی ارومی داری امیدوارم امسالت انقدخوب باشه ک بری بین الحرمین بشینی ی گوشه دنج نگاه ب خوشبختیت کنی🫂

اون سرگرم شدنتو قبول دارم ولی زندگی که به سختی به دست اوردمو به این بادها ازدست نمیدن

متوجه نشدم منظورت چیه.از دست دادن زندگی انتخابی نیست مردی که خیانت کرده باشه یعنی از دست رفته یا باید بپذیری و بذاری بری یا غیرمستقیم به توافق برسید ظاهر زندگی رو حفظ کنید و در باطن هر کی سرش جای دیگه ای گرم باشه

خیلی سخته ولی از یه جای به بعد مثل یه مرده برا آدم میمونه

هر کسی طبق شرایطش کاری رو انجام میده

این همه میگن دختر درس بخونه یه کاره‌ای بشه یا در کل یه مهارتی داشته باشه واسه این روزاست 

یکی از دوستای خود من برگشت با دوست پسرش ازدواج کرد بعد مشخص شد که طرف دسته به زن داره 

هرچی بهش گفتم که جدا شو ی‌گفت پشتوانه مالی ندارم خونواده‌ام حمایتم نمی‌کنن 

بچه هم نداشت