2777
2789
اول مطمئن میشمبعد رابطه جسمی رو قطع میکنم همزمان مسایل مالی ام رو منصفانه جدا میکنمو باهاشون حرف میز ...

کسی که خیانت بکنه هرکاری می‌کنه که تورو کوچک جلوه بده و خودش بیگناه فکر نکنم بیاد منطقی حرف بزنه

درصد خیلی خیلی کمی از زنا به خاطر خیانت جدا میشن اکثرا یا پشتوانه ندارم یا بچه دارن و …،دلایل دیگه ن ...

دقیقا تو این کشور آنقدر برا طلاق طرف میدون که واقعا دل شیرمیخواد مخصوصا نگاه آدما متنفرم از نگاهشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که خیانت بکنه هرکاری می‌کنه که تورو کوچک جلوه بده و خودش بیگناه فکر نکنم بیاد منطقی حرف بزنه

ما اهل دعوا نیستیم

بدترین مسایل رو هم میشه با بیان درست بررسی کرد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

من از خیانت خیلی ساده می گذرم یعنی نه که ببخشم نه

ولی نه بحث می کنم نه دعوا فقط یا طلاق می گیرم

اگه طلاق نگیرم باهاش مثل یه موجود بی ارزش به درد نخور رفتار میکنم‌انقد انقد انقد تا دیوونه بشه

لا تهتم بأحد سوي نفسك