2777
2789
عنوان

همسرم پولشو از خونوادش جدا نمیکنه

289 بازدید | 33 پست

هرچی کار کنه با پول خونوادش یکجاست و جدا نمیکنه درحالیکه همه تو خونوادشون به یک اندازه خرج نمیکنن یکی بیشتر خرج میکنه و یکی مثل ما کم یکی پرجمعیته یکی مثل ما کم

وقتیم میگم جدا کن دعوا می‌کنه. اینجوری هیچ پیشرفتی نمیتونیم بکنیم چون هیچکس پس انداز یا سرمایه گذاری نمیکنه انگار پولو ریختن وسط و هرکی هرکیه هرکس برداره خرج کنه

نمیدونم دیگه چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم شروع کن زیاد خرج کردن بزار صدای بقیه در بیاد بعد بگو پس جدا کنیم.هر چند ماها دل این کارها رو نداریم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
تو هم شروع کن زیاد خرج کردن بزار صدای بقیه در بیاد بعد بگو پس جدا کنیم.هر چند ماها دل این کارها رو ن ...

واقعا نمیتونم من حیفم میاد برای چی آخه میلیون میلیون پول بدم مثلا واسه لباس اونو میخوام پس انداز کنم

واقعا نمیتونم من حیفم میاد برای چی آخه میلیون میلیون پول بدم مثلا واسه لباس اونو میخوام پس انداز کنم

خوب پس انداز کردی؟خیر بقیه استفاده کردن تو هم خرج کن بزاررصدای اونا هم در بیاد بفهمن چه قدر بده خودشون پیشنهاد جدا کردن‌میدن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
به من پولی نمیده اگرم چیزی بخرم خودش کارت میکشه

چه حیف رسما دارن پولتونو میخورن 

به زور بگیر 

اگه نتونستی بگیری پس خرج کن چون راه دیگه ای نیست اکه شما مراعات کنی خرج نکنی بقیه خرج میکنن دلو بزن به دریا خرج کن شاید صدای بقیه دراومد 

خوب پس انداز کردی؟خیر بقیه استفاده کردن تو هم خرج کن بزاررصدای اونا هم در بیاد بفهمن چه قدر بده خودش ...

همه کاره شوهرمه اجازه نمیده جوری بشه که صداشون دربیاد میگه پول کم مونده باید کم خرج کنیم وقتیم بگم مثلا چرا برادرت واسه بچش اسباب بازی ۱۰ میلیونی خریده میگه به تو ربطی نداره تو حق دخالت نداری 

چه حیف رسما دارن پولتونو میخورن به زور بگیر اگه نتونستی بگیری پس خرج کن چون راه دیگه ای نیست اکه شما ...

دقیقا ولی شوهرم اصلا متوجه نیس از مجردی عادت کردن پولشون یکجا باشه

مدیریتش هم دست شوهرمه پول کم باشع از حق خودمون میزنه

همه کاره شوهرمه اجازه نمیده جوری بشه که صداشون دربیاد میگه پول کم مونده باید کم خرج کنیم وقتیم بگم م ...

واقعا سخته 

همه کاره شوهرمه اجازه نمیده جوری بشه که صداشون دربیاد میگه پول کم مونده باید کم خرج کنیم وقتیم بگم م ...

چه سخت 

توام خرید کن به حرفاش توجه نکن اگه اونا چیزی خریدن شمام برو بخر 

واقعا سخته

خیلی .ما تازه ازدواج کردیم ۹ماهه و خیلی دارم زجر میکشم اینجوری چون من دلم میخواد بین فامیل ماهم یه قدم پیشرفت کنیم ولی نمیزارن

همدیگرو خیلی دوست دارم ولی این اخلاقش باعث میشه خیلی ناراحت بشم از دستش