2777
2789
عنوان

همسرم پولشو از خونوادش جدا نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 33 پست
اونا پولشون کم نمی‌مونه چون اگه کم اومد پول شما هست خودت با همسرت این مشکلو حل کن بگو داری زندگیتو خ ...

حتی حرفشم بزنم دعوا میکنه و قهر میکنه باهام حرف نمیزنه هربار گفتم خودمو به گریه انداخته و میگه داری صبر منو لبریز میکنی بااین کارت تو دخالت نکن

دقیقا همینطوره همسرم یه سردخونه داره که با برادرش شریکنولی وقتی جاریم دعوا کرده خودم تو پیامای شوهرم ...

😑😑😑😑

بنظرم حتما با یه مشاور خوب صحبت کن بهت راهنمایی بده من واقعا نمی‌دونم چی بگم چون اگه شوهرم اینجوری بود همش دعوا داشتیم ولی دعوا نکن چون بدتره چیزی هم تغییر نمیکنه متاسفانه بابام مثل شوهر شماس مامانم همش دعوا داره ولی هیچی درست نشده جز اینکه بابام پنهانکاری می‌کنه خودمم چندباری باهاش دعوت کردم اصلا فرقی نکرد 

ولی حتما حتما با یه مشاور خوب صحبت کن بهت پیشنهاد درست میده

شوهرم اوایل خیلی خرج میکرد واسه خانوادش ولی من واسه خودم خرج نمی‌کردم از یه جا به بعد گفتم پولی که من خرج نکنم بقیه خرجش میکنن پس چرا من واسه خودم خرج نکنم الان دیگه شوهرم کمتر خرج می‌کنه چون من واسه خودم خرج میکنم و تقاضا دارم کمتر پول واسش میمونه خرج بقیه کنه حتما این روش رو امتحان کن اوایل سخته چون عادت کردن به اندازه کافی واسمون خرج نکنن ولی بعدش اوکی میشه یاد میگیرن 

به خانواده شوهرتم چیزی نگو چون اصلا اهمیت نمیدن فقط واسشون مهمه اون یکی پسرشون لنگ نمونه چون می‌دونن شوهرت می‌تونه گلیمشو از اب بکشه بیرون حتما برو پیش مشاور حتمااااااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی حرفشم بزنم دعوا میکنه و قهر میکنه باهام حرف نمیزنه هربار گفتم خودمو به گریه انداخته و میگه داری ...

بگو معلومه دخالت میکنم چون برا من پول نداری از پس نیاز من برنمیایی هروقت هرچی خواستم خریدی اونوقت دیگه دخالت نمیکنم  بگو معلومه دخالت میکنم چون حق منو کس دیگه ای داره کوفت می‌کنه تا آخر عمرم هم قناعت کنم باید مستاجر بمونم چون برادرت و زنش دارن بی رویه و بیشتر از حقشون خرج میکنن