2777
2789
عنوان

رابطه لانگی داشتید که به ازدواج ختم بشه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 48 پست
اوایل رابطه تونه ؟ ماهم اوایل دم به دقیقهههه پیش هم بودیم اکثرا میومد اما الان خیلی کم شده ماهی ی با ...

اره سه چهارماهه باهمیم 

همش حس می‌کنم سختمه این مدلی و باید بهش بگم بیا تموم کنیم ولی تو همین وندماهم انقدر خاطره ساختیم و درس و کار باهم استارت زدیم که موندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهایت ۵ ۶ماه وقت بزار بیشتر نه

اونم میگه بعد شش ماه رفتو امد خانوادگیو شروع کنیم ولی من یه حس ترس و نگرانی دارم اصلا نمیدونم هنوز بخوام باهاش ازدواج کنم یا نه

خیلیا قول ازدوتج میدن و جنتلمن هستن دختره که گول خورد ...بعدش میرن هزار تا بهونه میارن نمونش تاپیک های امروز به دختری بوده رابطه داشته و پسره بهش قول ازدواج داده و رفته و الان خواستگارش ازش نامه سلامت میخواد

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
ازدواج کردین؟ چجوری علاقه ایجاد شد؟الان خوبید باهم و خودتون خوشحالین؟

بله سال ۸۸ ازدواج کردیم

علاقه شدید وقتی بیشتر شد که کنار هم زندگی مشترک و شروع کردیم

بله از جانب من که خوشبختی صد در صد هست و خوشحالم جدا از تمام مشکلات و اختلاف سلیقه  که تو همه زندگی ها هست

و اینکه از جانب شوهرم هم حسی که از رفتارش میگیرم نشون میده راضی و خوشحاله چون رضایت من براش مهمه 

اونقدرا هم دور نیستینماهی دو بار هم خوبهفقط عجله نکن و تا وقتی که حس کردی نمی‌شناسیش به خودت فرصت بد ...

حس می کنم بعضی وقتا دارم نقش بازی می‌کنم که اون ناراحت نشه از اینکه من خیلی عاشق نیستم

اره سه چهارماهه باهمیم همش حس می‌کنم سختمه این مدلی و باید بهش بگم بیا تموم کنیم ولی تو همین وندماهم ...

پس همونه ذوق و شوق اول رابطه س 🥲

چرا اخه اگر چهره به دلت نشسته و شرایط مالی متوسط هم داره چرا نه ؟؟؟ 

بله سال ۸۸ ازدواج کردیمعلاقه شدید وقتی بیشتر شد که کنار هم زندگی مشترک و شروع کردیمبله از جانب من که ...

یعنی با شروع زندگی علاقه ایجاد میشه؟ 

خوشبخت باشید همواره کنارهم

ارتباط جنسی که نداریم من نمیذارم

به هر حال اگه اصرار داره به خانوادت بگه خوب بهش بگو بگه این طوری راحت تر رفت و امد میکنید و بیشتر میشناسیش 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا