2777
2789
عنوان

فقط یه روز بدون مامان مامان می‌خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم

مخصوصا الان که شوهرم ماموریته خونه نیست 10روزه...

خییییلی سخته خیلی

یعنی باورت نمیشه از خدا میخواستم 3روز برم کما استراحت کنم فقط🤕🤣

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

اخ‌اخ‌گفتی... از دل درد و‌کمر درد دارم نصف میشم می‌خوام فقط یه ساعت تو سکوت و ارامش دراز بکشم🥲 ولی از صبح یا دارم پوشک عوض میکنم یا دارم غذا و خوراکی حاضر میکنم🤕 خونه هم که انگار منفجر شده

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

سلام بچه ها من  مادر۳۵ساله ام.. خیلی دوستون داریم بفکرفرداتونیم.... داریم کارمیکنیم ک شمااسایش داشت هباشید غذای گرم داشته باشید. 

یک لحظه فکرکنید ک نباشیم من حتی دلم میسوزه برابجم برارپزی ک کنارش نیستم لباساش بشورم یاغذاشو نخوره کسی نباشه بهش بده یعنی میگم حتی لحطه مرگ و بعدمرگم بفکرشماهاییم.... 

لطفا قدردان صدای قشنگ مادرتون باشید چون قضای خونه رو گرم ترمیکنع. 

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

خدا نیاره اون روزی که حسرت این روز ها رو بکشی من دختر 16 ساله خواهر شوهرم خیلی مادرش رو اذیت میکرد مادرش تو بستر بیماری در حال جنگ با مرگ بود سرش غر میزد تو همش مریضی فلانی پاشو فلان کارو بکنیم فلان کنیم نمی‌دونست این مریضی با بقیه وقتا فرق میکنه چند روز بعدش مادرش رفت الان حسرت اون روز ها براش موند بعضی وقتا خیلی زود دیر میشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

من از بوسیدن و بوسیده شدن متنفرم ولی دخترم شدیدا علاقه داره شبا قبل از خواب باید حتما دوتا ببوسه و منم مجبورم تظاهر کنم دوست دارم ولی به هرحال متوجه میشه بنظرم

دیشب اومد تو اتاق لباسشو برداره شبخیر گفتیم و درو بست بدون اینکه ببوسه یهو دلم گرفت به خودم لعنت فرستادم چرا اخلاقم اینجوریه چرا از لمس شدن بدم میاد

خداروشکر به یه بهونه دیگه ای اومد تو اتاق و اخرش یه بوس تکی کرد و منم ماچش کردم

میدونم یه روزی برای همین بوس ها دلم پر میکشه

خدا نیاره اون روزی که حسرت این روز ها رو بکشی من دختر 16 ساله خواهر شوهرم خیلی مادرش رو اذیت میکرد م ...

درسته. سبحان الله

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

ولی بچه ها الحمدلله علی کل حال❤️

فقط باید در سختی های زندگیمون، زندگی کنیم و لذت ببریم از خنده ی بچه ها، رفتارهای کودکانه شون حرف زدنشون بچه ها خیلی معصومن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

پسر من تا ۳سالگی همین بود، چند روز دیگه ۷ساله میشه و خیلی خیلی بهتر شده، ولی انتظار نداشته باش مامان ...

دختر من یکشالشه تازه یاد گرفته مامانو

روزی هزار بار داد میرنه مااااماااانننن

کاری هم نداره الکی

ولی من قند تو دلم آب میشه 🥺

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

مسئولیتش سنگینه ولی عشقی ک دریافت میکنی از مادر بودن بی نهایته. بنظرم اگه بفهمی چه حالیه پشیمون میش ...

همه از شیرینیاش میگن ولی من فقط سختیاش جلو چشممه

اخه میدونی من ادم درونگراییم خیلی به تنهایی و خلوت احتیاج دارم

بعد ک فکر میکنم یه آدمی میاد ک کلا تنهایی و خلوتمو میگیره میترسونه منو

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
همه از شیرینیاش میگن ولی من فقط سختیاش جلو چشممهاخه میدونی من ادم درونگراییم خیلی به تنهایی و خلوت ا ...

دقیقا همینطوره منم مثل شما هستم

الان اجازه هیچ کاری نمیده مگر اینکه خواب باشه

ولی اگه کمک داشته باشی خیلیییی خوبه 

من ندارم کسیو بخاطر همین سختمه

بعدم بچهرانقددددددد شیرین و شگفت انگیزه سختی هاشم قبول میکنی

هرچی تجربه عشق و محبت و دوست داشتن داشتی با همش متفاوت و عمیق تره😍

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport