2777
2789

برای من نه جشن عروسی گرفت نه هیچ کوفتی الان میخواد حج تمتع بره گفتم برو من چهل روز بچه ها  را ضبط و ربط میکنم ولی اومدی بدبختی ها را برای من نخواه گفتش تالار میگیرم گفتم حق نداری از زندگی من بزنی برای خودت 

تعداد رای : 105
نظرسنجی
بله
23
21%
خیر
82
78%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر زندگیه خوبی داری خرابش نکن ،، چرا حاضر شدی بدون عروسی بیایی خونه شوهرت

مجبورم کردن 

بعد عقد گفت ندارم عروسی بگیرم خانوادش هم کشیدن کنار 

البته منم سادگی کردم

عزیزم بگیرید خودت هم برو آرایشگاه لباس مجلسی بپوش آتلیه هم برو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من باشم مهمونی میگیرم خودمم میرم آرایشگاه یه عروسی ریزی میگیرم😁😁ان شاءالله که اونم توبه کرده پشیمو ...

از این که خانواده و اقوامش بیان 

از اون طرف اقوام من چون خودم نرفتم نمیان آزارم میده 

خوب اینجوری به جای تالار یک سفر ترکیه خودم میرم چرا بریزم شکم قوم مفت خور این

خب اگه بهت پول میده این کار رو بکن 

ولی عزیزم‌ دعا کن بره و آدم خوبی بیاد از حج

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تالار بگیر

چون تو خونه بخوای مهمونی بدی باید عذاب الهی رو تحمل کنی اون همه مهمون رو هی بشور بپز جمع کن بشور بساب

تازه هر روز یکی می خواد بیاد بگه حجت قبول

تالار که باشه همه اینا تو یه شب بدون زحمت برای تو ، تموم میشه میره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻