2777
2789

ما یه فامیل دورمون یه پسر ۸ ساله داشتن یه دختر ۳ ساله  که باردار شد ناخواسته و یه دختر دیگه ام بدنیا آورد 

بعد این دختر دومش ۸ ماهش که بود دختر اولیش از پله ها فکر میکنم افتاد و رفت تو کما خلاصه غوغا شد و مادرش و پدرش و داداشه همه داشتن دق میکردن واقعاً 

که اون دختر دومش که ۸ ماهش بود این وسط کرونا گرفت و در عرض سه روز از دنیا رفت دیگه به کل داغون شدن که بعد سه ماه دختر اولشون از کما بیرون اومد خیلی حالشون بهتر شد 

بعد ها عمم گفت مادرش بهم گفت بازم خداروشکر که اون یکی رو خدا ازمون نگرفت 

نظر شما چیه ؟ چون خانوادشون دختر دوست داشتن و بعد چند وقت دختر اولشون بدنیا اومده بود خیلی براشون عزیز بود یا همه اینطورن ؟ و براشون خاص تره اولین ها؟ 

منم احساس میکنم فرزند اول خانواده کلا بیشتر خانواده براش زحمت کشیدن بخاطر همینه و اولین تجربه بچه دار شدن با اون فرزند بوده  و این براشون ارزشمنده

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خانواده من برای داداشم بیشتر ارزش قائلن بچه ذومه 

من بچه اولم پدرمو در آوردن هرچی بدبختی بود سر من آوردن تو سن کم بچه دار شدن بی تجربه بودن الانم هیچکس باور نمیکنه مادر دختر یا پدر دختر باشیم ذوق میکنن من اعصابم خورد میشه 

دختر اول کل خانواده پدریم هستم هرکی ار راه میرسه رگ غیرت کلفت میکنه روانی شدم از دستشون فشار اعصبی که روم گذاشتن و کتک و تحقیر و تهدید و ،….ام نگم بهتره

اما داداشم که بچه ذومع لای پر قو بزرگ شد

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن-من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود…

والا خانواده من برای داداشم بیشتر ارزش قائلن بچه ذومه من بچه اولم پدرمو در آوردن هرچی بدبختی بود سر ...

کلا دختر بودن تو خانواده تعصبی افتضاحه تنها راهش هم قطع ارتباطه و مستقل شدن ایشالا بهش برسی عزیزم و سرنوشتت هر چه زودتر تغییر کنه 

کلا دختر بودن تو خانواده تعصبی افتضاحه تنها راهش هم قطع ارتباطه و مستقل شدن ایشالا بهش برسی عزیزم و ...

انشالله دورت بگردم❤️

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن-من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود…