2777
2789

بچه ها من ماه هاست شاید بیشتر از ۶ ۷ ماه که ادرارم بو داره مثلا بوی شیرین و رنگش همیشه ( مثل رنگ ادرار اول صبح ک مثانه تخلیه نشده هست یعنی کدر تر ) و موقع ادرار حس میکنم انگار داخل واژنم اتیشی هست یجور حالتی نمیدونم چطور بگم  ، از علائمم بگم مثلا یک لیوان اب بخورم طی شب چندین بار دشویی میرم ، یعنی ماه هاست ک دشویی همیشه منو از خواب بیدار میکنه ، خارش ندارم ( عفونت واژن ندارم چون خارش و بوی عفونت واژن باکتریایی و قارچی رو میدونم چطور هست ) علاقه به شیرینی جات ندارم مثلا شنیدم بیماری قند ب شیرینی تمایل زیاد دارن من ندارم ، و این ک من دهنم خشک میشه حس میکنم زبانم متورم میشه ، اب هم زیاد میخورم همیشه ، هنگام ادرار هم کامل تخلیه میشم و ادرار قطره ای اینا ندارم ، درد خاصی هم ندارم ، بنظر شما من چمه ؟! پریودمم سروقت هست .و این ک من زیاد تند میخورم

اینکه میگی ادرار بوی شیرین داره م تند تند دستشویی میری بدنت داره قند رو تخلیه میکنه علائم دیابت هست

خشکی دهان و اتش داشتن هم علائمش هست امیدوارم حدس من اشتباه باشه و عفونت ادرار ساده باشه

دلی حتما برو دکتر آزمایش بده بگو قندتو بگیرن با دستگاه قند 

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن-من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگی ادرار بوی شیرین داره م تند تند دستشویی میری بدنت داره قند رو تخلیه میکنه علائم دیابت هستخ ...

اها مرسی عزیزم ، اره دکتر نوشته ازمایش ، یعنی اسنپ دکتر ، صبح میخوام اراده کنم برم ببینم چمه ! خسته شدم دیگه خواب راحت هم ندارم ! 

اها مرسی عزیزم ، اره دکتر نوشته ازمایش ، یعنی اسنپ دکتر ، صبح میخوام اراده کنم برم ببینم چمه ! خسته ...

دورت بگردم عزیزم 

امیدوارم دیابت نباشه و سلامت کامل باشی❤️

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن-من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود…

سلام عزیزم جسارتاً مشکلت چی بود؟ دیابت یا عفونت ادراری؟ منم دقیقاً سر همین دوراهی گیر کردم آزمایش دادم جواب آزمایشم چند روز دیگه میاد استرس دارم. البته پارسال بابت تکرر ادرار آزمایش دادم نه دیابت بود نه عفونت ادراری