2777
2789
عنوان

چرا چهرمون تو اینه وعکس اینقدر متفاوته

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 35 پست

زیباترین بخش صورت چشماست 

توی آینه شما عمق چشما رو میبینین از رو به رو کاملا خیره به چشماتون هستین 

عکس یه تصویر کلی از چهره تون میده و چشما شبیه بینی و سایر اعضای صورتن 

آدما از نظر زیبایی شما رو شبیه تر به آینه میبینن ولی کجی و راستی چهره تون شبیه عکسات

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه عکس با دوربین پشت

😄 سگ تو ضرر اشکالی نداره بالاخره خودمم خودمو که نمبتونم انکار کنم شکرش😄

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
درسته عزیزم ولی اینه برعکس میکنه چهره رو..

اره عزیزم منتهی بازم ب واقعیت نزدیک تر هست نسبت ب دوربین

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

نه عزیزم اینه واقعیت هست حتی میگن ما ۲۰ درصد زیباتر از اینه هستیمدوربین بستگی ب کیفیت ، زاویه نور ، ...

واقعا یعنی امیدار بشیم آخه اسی چیز دیگه ای گفت

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

از هوش مصنوعی پرسیدم 

چهره واقعی ما به طور دقیق‌تر با آینه دیده می‌شود تا با دوربین. دلیل این امر به نحوه‌ی عملکرد نور و بازتاب آن مربوط می‌شود:

1. آینه: وقتی به آینه نگاه می‌کنید، تصویر شما به صورت واقعی و بدون تغییر در جهت (چپ و راست) نشان داده می‌شود. این تصویر بازتابی است که به شما امکان می‌دهد چهره‌تان را همان‌طور که دیگران آن را می‌بینند، مشاهده کنید.

2. دوربین: دوربین‌ها معمولاً تصویر شما را به صورت معکوس افقی نمایش می‌دهند، به این معنی که سمت چپ صورت شما در تصویر دوربین به سمت راست می‌رود و برعکس. همچنین، کیفیت تصویر و زاویه دید دوربین نیز می‌تواند بر نحوه‌ی نمایش چهره تأثیر بگذارد.

به طور کلی، اگر بخواهید چهره‌تان را به طور واقعی ببینید، بهتر است به آینه نگاه کنید.

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

واقعا یعنی امیدار بشیم آخه اسی چیز دیگه ای گفت

عزیزم امیدوار شو من شخصا تو دوربین عقب انگار سکته مغزی کردم در صورتی ک توی فیلم عروسی با کیفیت بالا اینطوری نبودم دوربین عقب الکیه تقریبا

خب شما وقتی با گوشی از گل و ماه و طبیعت عکس میگیری مگه همونقدر زیبا توی عکس دیده میشن؟نه

چه قشنگ مثال زدین

زیباترین بخش صورت چشماست توی آینه شما عمق چشما رو میبینین از رو به رو کاملا خیره به چشماتون هستین عک ...

چه قشنگ گفتید🥹💕

واقعا چرا اگ کجیم تو اینه مشخص نیست یعنی اگ دوتا اینه بذاریم کنارهم درواقع تصویر واقعی رو میشه تو اینه دید کج میشه صورتم برام سواله اگ کجه خب تو هرجهتی باید مشخص باشه ولی تو یه جهت مشخصه  از بس فیزیک خوندم رد دادم ببخشید😂

آینه ‌شما خودت عکس بقیه رو ببیناز نزدیک هم ببینوالا من هرکیو دیدم از عکسش خودش قشنگ تر بوده

درسته عزیزم اینه جزئیاتو قشنگ ونشون میده وواقعی ولی جهت متفاوته اگ صورتمون قرینه نباشه فرق میکنم با اینه🥲

عزیزم امیدوار شو من شخصا تو دوربین عقب انگار سکته مغزی کردم در صورتی ک توی فیلم عروسی با کیفیت بالا ...

ممنونم مهربان🌸❤️

از هوش مصنوعی پرسیدم چهره واقعی ما به طور دقیق‌تر با آینه دیده می‌شود تا با دوربین. دلیل این امر به ...

مرسی عزیزممممم

منم ازش پرسیده بودم اینجوری جوابمو داد

تصویری که در آینه می‌بینی با تصویری که دوربین گوشی ثبت می‌کند، تفاوت دارد.

تفاوت‌ها:

1. آینه: تصویر تو را به‌صورت وارونه (قرینه‌ی چپ و راست) نشان می‌دهد. یعنی اگر دست راستت را بالا ببری، در آینه به نظر می‌رسد که دست چپت را بالا آورده‌ای.

2. دوربین گوشی:

دوربین عقب: تصویری که ثبت می‌کند، همان چیزی است که دیگران از تو می‌بینند. یعنی بدون قرینگی است و تصویر واقعی‌تری از چهره‌ات نشان می‌دهد.

دوربین سلفی: در اپ‌های دوربین، معمولاً هنگام پیش‌نمایش، تصویر به‌صورت آینه‌ای نشان داده می‌شود (مثل چیزی که در آینه می‌بینی). اما بعد از گرفتن عکس، آیفون به‌طور خودکار آن را به حالت اصلی (بدون قرینگی) تبدیل می‌کند.

نتیجه:

تصویری که دوربین عقب گوشی ثبت می‌کند، واقعیت را نشان می‌دهد، چون همان چیزی است که دیگران از تو می‌بینند. تصویری که در آینه می‌بینی، فقط یک نسخه قرینه‌شده است که تو به آن عادت کرده‌ای