2777
2789

تو اینه صورتمو کاملا متعادل میبینم ولی تو عکس دوربین پشت کجه صورتم:/

ابروم یکیش انگار بالاتر ولبم انگار کجه😂

سرچم کردم میگ دوربین پشت واقعیه واینه نیست چون برعکس میکنه

حالا درسته برعکسه اگ صورتم کج باشه تو هر جهتی باید مشخص باشه..واقعا سواله برام

اگ دوتااینه روهم مقابل هم بذارید میگن چهره واقعی رو نشون میده که متاسفانه امتحان کردم کج بودم

انگار مغز اون جهتی که اینه نشون میده رو گول زده مارو که خوب ببینیمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اینه واقعیت هست حتی میگن ما ۲۰ درصد زیباتر از اینه هستیم

دوربین بستگی ب کیفیت ، زاویه نور ، تراکم پیکسل و خیلی چیزای دیگ داره هرکدوم مشکل داشته باشه با با کیفیت نباشه ما شبیه خودمون نمی افتیم ولی اینه اینطوری نیست

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بچه ها حالاآیینه درسته یا عکس من تو آینه حس میکنم بهترم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇