2777
2789

بقیه شهر هاهم ازش به عنوان‌ شام وناهار یا صبحانه وعصرونه استفاده کنن🥰

خوشحال میشم همگی شرکت کنین اینطوری تنوع غذاهامون برا شام وناهارو...میره بالا 

اگر دوست داشتین دستور پخت هم خلاصه بگین

بسم الله شروع کنیم

ما یه اش برا عصرونه داریم واقعا خوشمزس بهش میگیم اش غوره پختش مثل اش دوغ هست ولی بجاش ابغوره میریزن

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بریونییییی🔥🔥🔥

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به😋به آش شما میگن آش آبغوره عاشقشم...

اصفهانم...

بریونی و کاله جوش و کباب زردک و کله گنجشکی و ماش و قمری و خورشت ماست و دوغ و گوشفیل...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

قاورمه و شلکینه رو از بین غذا و خوراکی های محلیمون خیلی دوس دارم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

آش ماست

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
به به😋به آش شما میگن آش آبغوره عاشقشم...اصفهانم...بریونی و کاله جوش و کباب زردک و کله گنجشکی و ماش ...

عزیزم میشه دوغ و بامیه رو بخورم بجای گوش فیل؟؟؟

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
به به😋به آش شما میگن آش آبغوره عاشقشم...اصفهانم...بریونی و کاله جوش و کباب زردک و کله گنجشکی و ماش ...

عع شمام دارین😍

او دستور پخت یکیشو خلاصه میگی همچین تعریف کردی دلم کشید بااینک نخوردم هیچکدومشون😍

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بزقرمه کرمان

عااااالیه😍

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

صبحانه سنگک ، غذا انواع ابگوشت ها مثل ابگوشت قنبید ، یا ابگوشت به و بادمجان ، یارمه پلو ، کوفته نخود ...

واییی چه اسم های باحالی دارن دلم خواست همشون امتحان کنم😍