2777
2789

چطور گذشت

میدونم میگذره میدونم این شبم صبح میشه

ولی بعدش چیشد

حالتون چطور بود

واکنشتون چی بود

شما بگید منم‌میگم🥲

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا صبح مردم و زنده شدم ریختم به خودم‌پیر شدم از بین رفتم

اما‌کلام حرف نزدم و تمامش کردم 

سخت بود خیلی سخت بود انگار‌ جون از بدنم رفت اما گذشت 🥲

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

مرده شوره پسرارو ببرن

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

بعد از سرم فشارم ۴ بود. قبلو نمیدونم. سرگیجهٔ شدید گرفته بودم و نمی‌تونستم گریه کنم.

همون لحظه توی قلبم گذاشتمش کنار و تموم شد همه چی برام. راحت شدم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

خیلی سخت بود

کل بدنم بی جون شده بود ‌

هی عکسای دختره رو میدیدم با خودم مقایسه میکردم

خیلی سخت بود به خودم افتخار میکنم که ازش بیرون اومدم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
شبیکه مچ منو گرفت خودش شکنجه بسیار وحشتناکی بود برا من ...

خیانت کردی ؟؟

واااای خیانت خیلی سخته خییییلی وحشتناک سخته خصوصا تو اوج‌ اعتماد 

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

تا سه بیدار بودم گریه تازه اینجا تاپیک زدم پربازدید شد

بعد صب ک بیدا. شدم از شدت فشار عصبی لبم ورم کرده بود زخم شده بود 

چون من کلا اعصاب رو بدنم خیلی تاثیر میذاره 

الانم یسال گذشته ولی لبم هنوز ورمشو داره خوب نشده بعضی وقتا میسوزه 

شبیکه مچ منو گرفت خودش شکنجه بسیار وحشتناکی بود برا من ...

این دردشَ بدتره

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)