2777
2789
عنوان

نوزادم از گریه زیاد غش میکنه

478 بازدید | 40 پست

سلام دوستان

پسرم نزدیک یه سالشه از نوزادی وقتی گریه میکرد نفسش برای چند ثانیه بالا نمیومد و کمی کبود میشد و شاید این اتفاق دو سه هفته ای یه بار پیش میومد

اما این چند روز اخیر هم زود به زود میشه و هم شدتش بیشتر شده

مثلا یه روز در میون میشه و کبودیش بیشتر میشه و ثانیه های بیشتری طول میکشه تا برگرده

سه تا دکتر تا حالا بردم گفته مشکلی نداره ولی باز میخوام ببرم

اما حتی با دونستن اینکه هیچ اتفاقی براش نمیوفته آدم خیلی دچار استرس میشه اون لحظه

حالا سوالم اینه که شماها تجربه ای در این زمینه دارید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوت کن دهنش نفسش برگرده

طبیعیه بعضی بچها خیلی زیاد و وحشتناک گریه میکنن به صداها واکنش نشون میدن یا دم دندوناشونه یا میترسن ، دل دردن 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

کمبود آهن داره دختر دوستمان همینطور بوده 

آهنش و بگو دکتر بررسی کنه همچنین ذخیره آهنش و 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

دقیقا مامان من تعریف میکرد منم تو نوزادی اینجوری بودم اینقدر منو دکترای مختلف بردن اخر یکی به مامانم گفت خودت مریضی شما استرس داری به بچه منتقل میکنی بعد مامانم رو خودش کار میکنه استرسش کم میکنه من خوب میشم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲