2777
2789
عنوان

نمیدونم با خودکشی روحم ازین درد

1909 بازدید | 55 پست

لعنتی خلاص میشه یا ن لکنت دارم رو گفتن اسم فامیلم قفل میکنم شدید باید برم ی اداره میترسم قفل کنم آبروم بره  از استرس معدم تیر میکشه اخه این زندگی چ ارزشی داره ک انقد عذاب بکشم کاش میتونستم بیخیال بشم با ی قرص همه چی رو تموم کنم اما نگران مامان بابامم خدایا خیلی بی رحمی ی نگاه بمن نکردی مگه ندیدی چقد تلاش کردم از شر لکنت خلاص بشم 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اعتماد ب نفس نداری عزیزم 

عروس عموی من لکنت زبون خیلی شدید داره الان ازدواج کرده ماشاالله و شوهرش از همه لحاظ عالیه دوتا بچه داره 

و اصلا تو جمع گوش گیری نمیکنه قشنگ تو همه بحث ها و نظرات شرکت می‌کنه بااینکه لکنت زبون داره 

این مشکل اصلا عیب نیست هیچوقت این رو ی غیب مدون ♥️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

تا حالا به خاطرش دکتر طب سنتی رفتی؟ 

چون پسر من یه مدت لکنت گرفت بردمش گفت طبعش گرم بوده سرد شده بع. یه سری عرقیجات و دمنوش و اینا داد بهش دادم خوب شد خداروشکر 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تا حالا به خاطرش دکتر طب سنتی رفتی؟ چون پسر من یه مدت لکنت گرفت بردمش گفت طبعش گرم بوده سرد شده بع. ...

ن اما گفتار درمان روانشناس روانپزشک بارها رفتم متخصص مغز عصاب هم رفتم همه ام بهترین دکترا بودن 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

این کارو نکن . فقط روی اعتماد به نفست کار کن دختر .

انقدر که وقتی میری جایی نترسی از این که لکنت بگیری. 

اولین کاری که باید بکنی همینه باید خودت خودتو بپذیری بعد وارد جامعه بشی .  

ببین اصلا لکنت بگیری  و قفل بشی . فدا سرت . طرف یکم حوصله به خرج بده صبر کنه تا تو درست بگی .آسمون ک به زمین نمیاد . اصلا بهت خندیدن اشکالی نداره تو هم یه لبخند بزن  و ادامه بده . 

اما تو خودتو دوست داشته باش . خودتو قبول داشته باش .

قول میدم خیلی از مشکلاتت حل میشه 

‌‌‌

متاسفانه لاعلاجه سرطان درمان داره اما لکنت لنتی ن

خواهرزاده خود من خوب شد 

اون لکنت خیلی شدیدی داشت 

گفتار درمانی رفت و اعصابشو کنترل کرد 

اون الان 14 سالشه

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود