2777
2789
عنوان

ترس از رابطه ( فقط خانوما بیاید)

539 بازدید | 29 پست

لطفا فقط کسایی که میدونند نظر بدن کسی بوده ترس از رابطه داشته باشه بعد ازدواجش؟  اگه درمان شدید لطفا کارایی که کمکتون کرد به منم بگید؟ ممنونم ازتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ترس که نداره فقط لذته . الان ازدواج کردی رابطه کامل انجام دادی یا نه؟

بله یبار فقط داشتیم ( ببخشید اگه واضح میگم)  به همسرم گفتم هرچقدر هم من تکون خوردم تو کارتو انجام بده و بکارتمو زد و خونریزی هم داشتم ولی بازم دفعات بعد که امتحان کردیم اجازه ندادم 

دکتر زنان هم رفتم ارجاعم داد پیش درمانگر گفت مشکل از طرز فکرته وگرنه مشکلی نداری  تراپیستم تاثیر نداشت چون قبلش همش میگم چیزی نیست ولی تا همسرم میاد سمتم برای دخول بدنم لرز میگیره گریه میکنم و التماسش میکنم بره عقب

بله یبار فقط داشتیم ( ببخشید اگه واضح میگم) به همسرم گفتم هرچقدر هم من تکون خوردم تو کارتو انجام بد ...

شما کارتون پیش یه روانشناس خانوم راه میوفته

ترجیحا سک‌...س تراپی اینا باشه کارش

چون مشخصه از نظر جنبه روانی مشکل دارید جسمانی نیستش

کار اولتون هم اشتباه بوده

شما ترس داشتی

بعد برداشتی عملا جای یه ارتباط عاشقانه

یه کار زورکی کردید خونریزیت هم سر همین بوده عزیزم

من حالا نمیتونن برام تشخیص بدن ک فیزیک بدنیمه مشکل

یا واژینیسموسه یا از مشکل اندومتریوزمه ک دارم

شما احساس درد و سوزش شدید توی دیواره ها دارید؟

چون من مشکلم اینه

از نظر روانی ترسی اصلا ندارم

سر همین یسری دکترا میگن واژینیسموس میگم ن نیستش

اما صحبت شما بیشتر واژینیسموسه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

البته یه طرف قضیه برمیگرده به همسرت باید خوب آمادت کنه معاشقه داشته باشه باهات تا خیس بشی آنوقت کارت ...

همه این اتفاقات میفته ولی تا میخواد دخولو انجام بده انگار همه اون لذت جاشو میده به ترسه