2777
2789
عنوان

جان سخت چرا اینجوری شد 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست
کاش نگار قطع نخاع نمیشد اونجوری اگه فرزادو میدید زبون باز میکرد کاش

آره نگاره بیچاره از ترس اینکه اون مرتیکه کثافت  بهش تع رض نکنه خودشو انداخت تو چاه 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا این حجم از جانفشانی برای رفیق بو خوب نیست همچنین منطقی نیستاشتباه کردن، خصوصا رفتنشون به قشماون ...

آره مفت مفت مردن   چقد از هانیه بدم اومد

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

امروز اومد نتونستم ببینم میشه خلاصه شو بگی

ببین پنج روز دیگم میگذره یعنی تقریبا هشت روز نه روز اشکان با جنازه ها اون تو میمونه، نگار نمرده، یه شب بارون بدی میاد چاه پر از اب میشه بعد از سی و شیش ساعت یسری جوون میان تور کویر با دوربین کل اون منطقه رو نگا میکنن چاهو میبینن براشون عجیب میاد میرن توشو نگا میکنن میبینن عه جنازست، خلاصه میان میبرنشون نه ماه اشکان میره تو کما بخاطرفشار عصبی نگار نخاعش اسیب میبینه ویلچر نشین میشه نمیتونه صحبت کنه خانواده فرزاد از اون محل میرن ی روزی اتفاقی داماد حامد اینا الهامو تو یه بوتیک میبینه میره خودشیرینی میکنه میگه بابای حامد شبی ک میخواست بیاد رضایت بده حامد با ماشین میزنه بهش بخاطر اینکه شمارشو بکیره اونم میرینه بهش بعد تلفن میکنه به حامد میره پیشش میگه ازش متنفره حالش ازش بهم میخوره و الکی میکه نامزد دارم و تهشم میکه که از دامادتون بپرس ببین چه دلیلی داره شمارمو واسه چی میخواد بااون لحن چندشش هانیه م ناپدید شده تهش مرجان دختر عموش ب اشکان میگه ازایران رفته دبی ک ازاونجا بره کانادا و اخربن بازدید واتساپش مربوط ب ده ماه پیشه 

امروز اومد نتونستم ببینم میشه خلاصه شو بگی

خلاصش اینکه  اعدام فرزاد رو نشون ندادن نگار زنده موند ولی قطع نخاع شد اشکان چند ماه تو کما بود بعدش ک بهوش اومد  رفت دنبال خونواده فرزاد و دنبال هانیه ک فهمید هانیه از ایران رفته و خیلی داغون شد آخرش هم تو اتاقش داشت گریه میکرد ک یکی اومد تو اتاق و اشکان خیلی تعجب کرد  ولی نشون نداد کی بود ولی مطمئنم فرزاد بود  بعدم تموم شد 

آره نگاره بیچاره از ترس اینکه اون مرتیکه کثافت بهش تع رض نکنه خودشو انداخت تو چاه

اون روز باخودم فکر میکردم میگفتم ب زورم شده صبر میکرد بهش ت ج ا و ز کنه بعد شهرام میومد نمیزاشت ولی بعد ک فکر میکنم شهرذم انقد بیوجدان بود نرفت بالای چاه یه نگاه بندازه، یااگه شهرامم نمیومد مهران بعد اینکه کارش باهاش تموم شه اونم میزد میکشت که بنظرم همون مرگ براش اسونتر بود

اون روز باخودم فکر میکردم میگفتم ب زورم شده صبر میکرد بهش ت ج ا و ز کنه بعد شهرام میومد نمیزاشت ولی ...

اون عوضی میخواست کارش ک با نگار تموم شد بعدش بکشتش  پس کار خوبی کرد پرید . بعدشم اون شهرام نامرد از اول اونجا بود اگه میخواست میتونست بیاد نجاتشان بده ولی فقط الماس رو برا خودش میخواس

خیلی عوضی بود، زنش حق داشت چش دیدنشو نداشته باشه

آره ولی فیلمو  خراب کردن کلا چی میشد خوب تموم میکردن هععیییییی😅

ببین پنج روز دیگم میگذره یعنی تقریبا هشت روز نه روز اشکان با جنازه ها اون تو میمونه، نگار نمرده، یه ...

چه بد💔

مرسی عزیزم گفتی

هیچ کسی رو اونقدر دوست نداشته باشین که وقتی باهاتون سرد رفتار میکنه چشاتون پرِ اشک بشه💔... ️ نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️ 

خلاصش اینکه اعدام فرزاد رو نشون ندادن نگار زنده موند ولی قطع نخاع شد اشکان چند ماه تو کما بود بعدش ...

💔😔

خودمون کم بدبختی داریم اینم پایانش این شد

هیچ کسی رو اونقدر دوست نداشته باشین که وقتی باهاتون سرد رفتار میکنه چشاتون پرِ اشک بشه💔... ️ نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️