2777
2789
عنوان

جان سخت چرا اینجوری شد 😔🤕

256 بازدید | 28 پست

چقد غمگین شد همشون مردن چرا خوب آخرش رو خوب تموم نکردن  فرزاد بنظرم زندس  ولی بیچاره نگار 😪

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

فک کنم فرزاد زندس

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم فرزاد زندس

آره آخرش  یکی اومد پیش اشکان ک اشکان شوکه صدرصد  فرزاده 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

مگه امروز قسمت جدیدش نیومد؟

چرا قسمت ۱۵ اومده 

کاش نگار قطع نخاع نمیشد اونجوری اگه فرزادو میدید زبون باز میکرد کاش

امروز اومد نتونستم ببینم میشه خلاصه شو بگی

هیچ کسی رو اونقدر دوست نداشته باشین که وقتی باهاتون سرد رفتار میکنه چشاتون پرِ اشک بشه💔... ️ نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️ 

من قسمت چهارده رو کلا رو دور تند دیدم اعصاب نداشتم

اصن انقد اعصاب خوردی داش  اشک آدمو در آوردن