2777
2789

سر حجاب نه فقط یبار تو خیابون سیب زمینی میفروختن منم ماه اخر بارداریم بود سنگین بودم بعد به اقاهه گفتم میشه یه کیلو سیب زمینی بدین با داد گفت نخیر من کمتر از 5کیلو نمیدم منم بلند گفتم چرا عین سگ پاچه میگیری بخوره سرت  دهن به دهن شدیم 

چ خوبه اینجور مواقع پشت هم باشیم خانوما 

ی کلیپی دیدم ی مامور امر ب معروف ب ی دختره نوجوون گیر داده بود مردم همه از دختره حمایت کردن زنا و  دخترای دیگه تو مترو هم روسریشونو دراوردن پسرا فحش میدادن ب مزاحم امر ب معروف یعنی خدا بود اون کلیپ خیلی دل خنک کن بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ...بهم تذکر دادن هم بالحن شیرین هم با لحن زشت وزننده به اون لحن شیرین با لبخند جواب دادم چشم 

ولی اوناکه لحن زننده داشتن اصلا نگاهم نکردم 

پلیسای خانم اکثرا لحن خیلی خوب و محبت امیز و با دخترم گفتن ازم خواستن کلاهی سرم کنم و یا....

ولی خانمای عادی بعضیاشون واقعا وقیح و بی شرمانه حرف زدن بعضیاشون تف هم انداختن و خدامرگت بده گفتن 

اخریشم کنار خیمه ی هیئت امام حسین واستاده بودمو داشتم استراحت میکردم و البته بنوعی منتظر بودم چراغ سبز شه برم اونور خیابون(با دوچرخهبودم)

یهو یه خانمی اومد گفت خاک توسرت تو شب عزیز با دوچرخه اومدی بیرون خجالت نمیکشی دختره ی ........

یه نگاه بهش انداختم ولی چیزی نگفتم 

ولی تو دلم گفتم اون عزاداریت بخوره تو کمرت که به بنده ی خدا اینجوری توهین میکتی 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .