2777
2789

من بلدم اول باید دوچرخه کمکی بگیری عین بچگیامون

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلدم اول باید دوچرخه کمکی بگیری عین بچگیامون

دیدی کنار چرخ دوچرخه دوتا چرخ کوچیک داشت؟ازاونا میگم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم اصلاااا نمیتونم تعادلمو حفظ کنم با اینکه توی اسکیت خیلیییی حرفه ایم

خب هرچیزی قلق داره ..اسکیت هم قلق داشت که پا به صورت هفتی باید باشه تاتعادل حفظ شه 

🤣🤣🤣 دسته هاشو محکم بگیره دیگ نمیوفته؟ تصور کردم خیلی خنده دار بود

وای نمیتونم که🤣

خخخخ خب چاره ای نیس باید اول یاازاونا باشه یایکی دوچرخه روواست نگه داره تا یادبگیری  پا زدن رو.. بعد که ول کنه دوچرخه رو دیگه تعادل هم میتونی حفظ کنی کم کم..

اره خخخ. میگیرم چاره ای نیست . فقط نیم ساعت تمرین کردم نتونستم ناامید شدم کلا

باید یکی کمکت کنه اولش 🤣🤣😁

با تمرین اوکی میشهیه نفر باید از پشت بگیرتت اول بعد یهو ولت کنه یاد میگیری😁

هوف همون دیگه کسی نیست بگیره .پسرمه اونم زورش نمیرسه . باید وقتی دوستم پیشمه کمکم کنه