2821
2789
عنوان

خانمایی ک خیانت دیدن بیاید لطفا

331 بازدید | 18 پست

اونایی ک جدا شدین بعد خیانت شوهر سابقتون وضع مالیش چطور بود راستشو بگین بعد طلاق ازدواج کرد دوباره یا نه کلا ازش خبر دارین؟

اونایی هم که جدا نشدین ب هر دلیلی، چطور میگذرونید رابطه جنسی و عاطفی دارید ؟ 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

عزیزم 

خیانت قابل بخشش نیستش باز اگر دوباره فرصت بدی 

دوباره کار زشت و قبیح خودش را تکرار می کنه و وقیح تر می شن 

افرادی که طلاق می گیرند نباید پیگیری کنی ببینی ازدواج کرده یا نه چون برات مهم هستش 

افرادی که قبل از طلاق  با شما زندگی می کردند وضع زندگیشون تغییری نداشته مگر در موارد خاص 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم خیانت قابل بخشش نیستش باز اگر دوباره فرصت بدی دوباره کار زشت و قبیح خودش را تکرار می کنه و وقی ...

من نگفتم بگید بخشیدن کار درستیه یا نه خیانت قابل بخشش نیست هرکسی هم طلاق نگرفته مثه منو امثال من حتما دلیل داره 

شوهر من هیچوقت درست نشد سه چهار ساله افتاده تو خط خیانت هی پشت سر هم ترکم نمیکنه 

فقط خواستم بدونم اونایی ک جدا شدن شوهرشون پولدار بوده یا نه؟ چون شوهر خودم پولداره و این یکی از دلایلی هست ک ازش جدا نمیشم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من کلا بی خیال شدم قبلش بحث میکردم دعوا راه مینداختم چند روزه بی خیالی سیر میکنم محبت میکنه رابطه هم داریم مثل قبل . کارش راه دوره بعد از ۲۰ روز امروز رفت دیگه نمیدونم تو نبودش هم بتونم بی خیال باشم یا نه

خیانتش برای من در حد تلفن و چت اونم نه کامل رو شد.و چون روی گوشیش قفل گذاشته شک دارم و البته به همکارش مشکوکم

من کلا بی خیال شدم قبلش بحث میکردم دعوا راه مینداختم چند روزه بی خیالی سیر میکنم محبت میکنه رابطه هم ...

عزیزم‌ درکت میکنم 💔 حتما هنوز ب رابطه جنسی کشیده نشده کارش چون اگه رابطه جنسی برقرار کنه با زنای دیگه،فکر نکنم بتو کشش داشته باشع

من نگفتم بگید بخشیدن کار درستیه یا نه خیانت قابل بخشش نیست هرکسی هم طلاق نگرفته مثه منو امثال من حتم ...

شوهر من اول راه پولدار شدنه یه کم پول به خودش دید شروع کرد کج رفتن

البته من نتونستم هنوز اونجوری که میخوام مچشو بگیرم.شما مچ گیری کردی؟

شوهر من اول راه پولدار شدنه یه کم پول به خودش دید شروع کرد کج رفتنالبته من نتونستم هنوز اونجوری که م ...

اره من دیگه خسته شدم عزیزم🥲 تازه مچشو ک میگیرم اون طلبکاره تا زبونمو بخوام باز کنم با اخم و دادو فریاد و فحش میگه باز چی شده بعد ک بگم این کارو کردی میگه ن نکردم شروع می‌کنه ب فحش دادن بعد یهو میگه آره خوب کردم از تو خوشم نمیاد نمیتونی تحمل کنی برو خونه بابات طلاقت بدم و .....

تمام وجودم استرسه بعضی زنارو میبینم همینجوری مظلومانه خیانت رو تحمل میکنن یا با هوو زندگی میکنن یا شوهره علنی هربار با یکیه بعضیاشونم طلاق میگیرن میرن خونه پدر با بچه هاشون و هی اذیت میشن برا ی لقمه نون منت سرشونه بعضیاشونم خودشون میرن سر ی کاری ک حقوق بخور نمیر داره باید پیشنهادا و حرفای چرت و پرت پشت شرشونو تحمل کنن و فقط زجر بکشن همه اینارو میبینم دوس دارم خودمو بچم بمیریم منم آخرش یکی از اینایی ک گفتم عاقبتمه دیگع چون شوهرم دوسم نداره و هرزه اس

اره من دیگه خسته شدم عزیزم🥲 تازه مچشو ک میگیرم اون طلبکاره تا زبونمو بخوام باز کنم با اخم و دادو فر ...

ای بابا

اون قسمت داد و بیداد کردنش انگار شوهر منه هیچی به گردن نمیگیره من هم نتونستم خیلی مچ گیری کنم ازش 

شما چطور مچش رو میگیری؟

ای بابااون قسمت داد و بیداد کردنش انگار شوهر منه هیچی به گردن نمیگیره من هم نتونستم خیلی مچ گیری کنم ...

خب معلومه دیگه میرم سر گوشیش معمولا 

دفه قبلم ک با ی زن بیوه رابطه داشت می‌رفت خونه اش عموم تعقیبش کرده بود مچشو گرفته بود

ازدواج کرد و طلاق گرفت

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

2825
2823
2791
2779
2792