2777
2789

ک یک ماهو تبمه عقد کزدیم و امروز تولدم بود برام ی شاخ گل گرفت با یدونه از این کیک کوچولوها 

من ادم ب شدت کمال گراییم و برام این چیرا مهمه حدودا 3 سال تموم تلاششو کرد تا من جواب بله بدم و سه ماه قبل عقد ک دوست بودیم برام کلی کادو و گلای هیلی بزرگ و گرون میخرید و خوشتیپ میومد سراغم امروز اما بهن گفت ناهار میام بریم بیرون منم کلی ارایش کردمو ب خودم رسیدم گفتم الان میبرم یجایی خیلی خفن چیده شده و ی تولد لاکچری میگیره برام چون خیلی پولداره ولی با ی لباس خیلی معمولی و ی شاخه گل اومد و اصلا حتی ب زبون تیاورد تولدت مبارک بعدم رفتیم ناهار خوردیمو برگشتیم منم باهاش سرسنگین شدم و گفتم منو برسون خونه 

خب توقعت رفته بالا دیگه ! شاید اونم خواسته امتحانت کنه ببینه بخاطر پول میخواهیش یا خودش!

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توقعت رفته بالا دیگه ! شاید اونم خواسته امتحانت کنه ببینه بخاطر پول میخواهیش یا خودش!

خب خودش اخلاقش خوبه ک من قبولش کردم ولی یکی از معیارای ازدواجم پولش بوده چون من خواستگار خیلی داشتم و خودمم پزشکم

خب خودش اخلاقش خوبه ک من قبولش کردم ولی یکی از معیارای ازدواجم پولش بوده چون من خواستگار خیلی داشتم ...

خب منم خط اول گفتم که عشقم توقعت خیلی با توجه به رفتارهای قبلش رفته بالا ! و چون به قول خودت کمالگرایی الان بخاطر همین ناراحتی ! بعدها بخاطر ابن اخلاق خیلی اذیت میشی ، احتمالا همسرت الان حتی متوجه هم نیست شما چرا ناراحت شدی !😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب خودش اخلاقش خوبه ک من قبولش کردم ولی یکی از معیارای ازدواجم پولش بوده چون من خواستگار خیلی داشتم ...

بخاطر پزشک بودنت زیادی کمالگرا شدی به خودت بیا عزیزم رئیس جمهور ک نیستی شل کن از زندگیت لذت ببر قطعا اونم حس بدی میگیره وقتی میفهمه بخاطر پولش میخوایش

با افتخار لرم❤️

کجاش گدایی بدبخت گل وکیک گرفت دیگه چیکارکنه

تازه نهار هم داده !😂🖐

1
5
10
15
20
25
30
35
40